Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülmez, Nevşehir ve Çevre İllerle İlgili Rapor Hazırlayacak
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Nevşehir ve çevre illerin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bir rapor h..
Taekwondo İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri çerçevesinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü t..
Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi OdasıMart ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Seyit İNCE’nin başkanlığında Nevşehir Ticaret ..
Nevşehir İl Müftülüğü, Bayır Bucak Türkmenlerini Unutmadı
Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi nin organizasyonu ile Bayırbucak Türkmenleri ve Suriye Gö..
Akparti Seçim İşleri Başkanı Avşar, “Olası Bir Referanduma Hazırız”
AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar, kamuoyunda sürekli konuşulan yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile..
Nevşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşmesi Sevinci.
Nevşehir Belediyesi’nde çalışan HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikasına üye 173 işçiyi ilgilendiren, Toplu..
 Şehit Özel Harekat Polisi Fıstıkeken Son Yolculuğuna Uğurlandı.
Hakkari Yüksekova’da teröristler ile girilen çatışmada şehit düşen özel harekat polisi Emre FISTIKEKEN, Nevşehir'de son..
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nden Şehit Fıstıkeken için Taziye Mesajı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü; Şehid Polis Memuru Emre FISTIKEKEN' e Allah’tan Rahmet, Kederli Ailesine ve Yüce Milletim..
NGC Başkanı Ekici´den Şehidimize Taziye Mesajı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Başkanı Bayram Ekici Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü pkk ile girilen çatı..
Belediye Başkanı Ünver’den Taziye Mesajı
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik olarak gerçekleştiril..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI