Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

NEHÜ'de ‘İslam ve Kadın’ ile ‘Toplumsal Cinsiyet ve Yansımaları’ Konulu Panel Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında ‘İslam ve Kadın’ ile ‘Top..
Başkan Ünver, Vali Ceylan İle Nevşehir Külliyesinde İncelemelerde Bulundu.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yapımı devam eden Nevşehir Külliyesi’ni gezdirerek, bu güne kadar gerçekleştiri..
Suriye'li sığınmacılar Sağlık Taramasından Geçirildi
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince, Nevşehir’de ikamet eden Suriyeli sığınmacı aileler sağlık taramasından geçiril..
Minik Öğrenciler  İtfiaye ile Tanıştı
Nevşehir 50. Yıl Ana Okulu’na devam eden minik öğrenciler, Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İtfa..
Nevşehir Milletvekillerinden Patates Çiftçisine Müjde!
Nevşehir tarımının en önemli ürünlerinden olan patateste fiyat düşüklüğü sebebiyle en son 2012 yılında ihracat için veri..
KBB Poliklinikleri Hafta içi Mesai Sonrası ve Cumartesi günü Belli Saatlerde Hizmeti Verecek.
KBB Poliklinikleri Hafta içi Mesai Sonrası ve Cumartesi günü Belli Saatlerde NDH Hastanesi Acil Servisinde Hizmeti Verme..
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cu..
İngilizce Dil Eğitimine Gençlerin İlgisi Artıyor
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, her yaş grubundan kişilerin sayısının..
Dünya Kadınlar Günü Kutlandı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun k..
Acıgöl'de Akıllara Durgunluk Veren Yatırım.
Acıgöl ilçesine yapımına başlanan Entegre Devlet Hastanesi'nin yapım bedelini ve yatak sayısını eleştiren Türk Eğitim-Se..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI