Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları  Hocalı Katliamını Kınadı
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Teşkilatı, 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasa..
Nevşehir Belediyesi’nden Yangın Güvenlik Eğitimi
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarla özel firmaların talepleri doğrultusunda ge..
Nevşehir Devlet Hastanesi Radyoloji Teknisyeni'nin Gurur Günü
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde Görüntüleme biriminde Röntgen ..
Kardelen Eğitim Kurumları "Ödüllü Seviye Tespit Sınavı" Başvuruları Başladı.
Nevşehir'in lider okulu Kardelen Eğitim Kurumları 5 - 6 Mart tarihleri arasından il genelinde yapılacak Seviye Tespit S..
NTSO’nun AB Projesi SEQUEL'in 4. Toplantısı İspanya’da Yapıldı
Nevşehir Ticaret Sanayi Odası koordinatörlüğünde yürütülen Türkiye’den Nevşehir Üniversitesi ve Kapadokya Gelişim Derneğ..
Gülşehir'de ''Hava Kalitesi Eğitimi'' Semineri Düzenlendi.
Hava kirliliğinin çevre ve insan sağlığı üzerindeki zararlı etkilerini önlemek ve azaltmak amacıyla Nevşehir Çevre ve Şe..
ŞİMŞEK, Gülşehir  İmam Hatip Ortaokulu Binasında İncelemelerde Bulundu.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK Yapımı Devam Etmekte Olan Gülşehir İmam Hatip Ortaokulu Binasında inceleme..
ÜNVER: “Kültür Turizmini Kongre Turizmi ile Taçlandırabiliriz”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sahip olduğu birikimleri ile sadece Türkiye’de değil, dünya turizminde ciddi pota..
Nevşehir Merkezde Sıcak Saatler. SON DAKİKA
Nevşehir Merkez Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde Dur ihtarına uymayan şahıslar ile Emniyet güçleri arasında Kovalamaca yaşa..
Kardelenli Öğrenciler Kadına Şiddete "HAYIR" dedi.
Kardelen Eğitim Kurumları Lise Öğrencileri ve Öğretmenleri Kadına Şiddeti ve Erken Yaşta Evliliği Protesto Ederek Basın ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI