Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

Ekici'den kınama; Güvenlik terörüne kimse dur demiyor
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Özel güvenlik görevlileri yetkilerini ve görevlerini aşarak gazeteci..
Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye G..
Özel İnsanlar Renkli Hamurlarla Hayallerini Geliştiriyorlar.
Nevşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki öğrenciler, renkli h..
Gazeteciler Cemiyeti’nden Jandarma Komutanına ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) yönetimi İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça’yı ziyaret etti. ..
SONGÜL AKTAŞ HANIMEFENDİ ÇOCUK EVLERİNİ ZİYARET ETTİ
Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ’ın eşi Songül AKTAŞ, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğününe bağlı çocuk evlerini z..
2017 YILI UMRE KAYITLARI BAŞLADI
Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre organizasyonu ile Nevşehir ilimizden Suudi Arabistan’a umreye gitmek üzere kayıtla..
Nevşehirde 61 Yaşında, Organları ile 4 Kişeye Hayat Verecek
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinin 3. Basamak yoğun bakım ünitesi..
Nevşehir İl Özel İdaresinden Türk Kızılay'ına Tam Destek.
Türk Kızılayı Nevşehir Şubesine Nevşehir’ li hayırsever vatandaş tarafından hibe edilen Mercedes marka otobüsün iç dizay..
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde YEŞİL MASA Uygulaması Başladı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan "Yeşil Masa" uygulaması; Bakanlıkça verilen hizmetler..
Nevşehir’de Havza Bazında Desteklenecek Ürünler Belirlendi
Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çalışmaları yü..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI