Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER,21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü yayınladığı bir mesaj ile kutladı...
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER : “ 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN ÖNLENMESİNDE GAZETECİLERİMİZİN PAYI BÜYÜK”
21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, hain darb..
özel - ÜRGÜPSPOR´A NEDEN DESTEK VERİLMİYOR?
Nevşehir Birinci Amatör Liginde mücadele eden Ürgüpspor, Ürgüp Belediyesinin desteğini geri çekmesi nedeniyle zor günler..
VALİ AKTAŞ VADİ YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI
Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Çat vadisinde sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.
Uğur, Hayırlı Olsun Ziyaretlerini Tamamladı
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetim kurulu üyeleri, çeşitli okullara müdür, müdür baş yardımcı..
Ünver : “Kız Çocuklarının Eğitim Haklarını Elde Etmesi Ve Sosyal Hayata Aktif Katılımlarının Sağlanması Önceliklerimizdendir”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, topluma karşı sorumlulukların şuuru içerisinde hareket ettiklerini belirterek, ka..
NEVŞEHİR'DE PROTOKOL ÜYELERİNİN AŞURE DAĞITIMI
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığınca, vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı. Zahire Pazarındaki program İl Müftüsü Yakup..
NEVŞEHİR’DE ALPARSLAN TÜRKEŞ İSMİ YAŞATILIYOR
Nevşehir Belediye Meclisi, Türk siyasetinin önemli isimlerinden Alparslan Türkeş’in isminin , 2000 Evler Mahallesi’ndeki..
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Anlamlı Ziyaret
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dern..
DİN GÖREVLİLERİNDEN EMEKLİ İMAMLARA ZİYARET
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından organize edilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Din görevlil..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI