Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğine Hüsamettin Ellialtı Atandı.
Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliğine AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hüsamettin Ellialtı atan..
CHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Eski, Boşanma Komisyonu Raporu geri çekilmeli
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Eski “Boşanma Komisyonu Raporu”nun çocuklar ve ka..
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nden NGC’ye Ziyaret.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici’yi ziyaret et..
Genç Memur-Sen yönetiminden Milli Eğitim Müdürü Demir’e hayırlı olsun ziyareti
Genç Memur-Sen il başkanı Mustafa Hüseyin KESER ve başkan yardımcısı Taner ÖZDEMİR, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Mura..
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftçi, Başkan Ünver’i Ziyaret Etti.
Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Kırşehir’deki etkinliklere katıldıktan sonra Nevşehir’e gelen Gümrük ve Ticaret Ba..
TGF VE AEÜ AHİLİK KONULU PANEL DÜZENLEDİ
Kırşehir Gazeteciler Radyocular ve Televizyoncular Cemiyeti’nin ev sahipliğinde Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF..
TÜRK EĞİTİM-SEN ÜYELERİ EGEYİ FETHETTİ
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin geleneksel hale getirdiği 'Tarih ve Kültür Gezileri'nin bu yılki durağı Ege oldu. Se..
AHİLİK HAFTASI KUTLAMA HEYETİ’NDEN ZİYARET
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü başkanlığındaki Ahilik Haftası Kutlama Heyeti, Nevşehir..
ŞİİRLER ŞAİRLERLE BULUŞUYOR
Gülşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile NEVŞİYAD( Nevşehir Şair ve Yazarlar Derneği) işbirliğiyle 26.05.2016 Perşe..
Gülmez: ‘Atatürk, tarihi yolculuğa başladığı günü gençlerimize armağan etti’
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak ulusumuzun bağımsızlığı yolunda att..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI