Bugun...

"yeni-tip-koronavirus-ve-egitime-etkisi" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR YENİ SEZON ÖNCESİ KIZILCAHAMAM’DA KAMPA GİRDİ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi Ankara Kızılcahama..
Karavezir Mahallesi Yeni Su Hattına Kavuştu
Bir süredir Karavezir Mahallesi’nde çalışan Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, parsel ve temiz su bağlantılar..
Prof. Dr. Fahrettin Altun'a yeni görev
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazet..
Yeni Seçilen İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerinden Ziyaret
31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrasında İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen üyeler ile bu üyeler tarafından Meclis B..
Kapadokya Üniversitesinden “Radyolojide Yeni Ufuklar” Sempozyumu
Kapadokya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Radyolojide Yeni Ufuklar ve Radyasyon Güvenliği” sempozyumu bu ..
Müzebüs’ün yeni durağı Nevşehir
Rahmi M. Koç Müzesi koleksiyonundan seçilmiş 70 objeyle Türkiye’nin her yanındaki öğrencilerle buluşan Müzebüs, 2018-201..
Ülkücülerden yeni bir kampanya zinciri daha
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Nevşehir’de “Baba Beni Ocağa Gönder” sloganı ile yeni bir kampanya zinci..
Rasim Arı: ''Nevşehir'den yeni Anıllar, Duranlar ve Ömerler yetiştireceğiz''
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, İstanbul’da katıldığı U14 Turkcell Türkiye Atletizm Salon Şampiyonası..
Nevşehir İl Geneli Köy Okulları ve Taşımalı Eğitime İdari İzin
Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; Nevşehir İl Geneli Köy Okulları ve Taşımalı Eğitime İdari İzin verildi. ..
Gazeteci Yazar Dillipak’tan “28 Şubat ve Yeni Türkiye” konulu söyleşi,
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Alemdar İmam Hatipliler Derneği’nin organize ettiği Gazeteci Yazar Abdurahman Dillipak’ın ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI