Bugun...


Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraflar Sergileniyor
Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraflar Sergileniyor
+ -

Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

 


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından 2014 yılında düzenlenen "6. Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren, 60 fotoğrafın yer aldığı sergi Nevşehir Kapadokya Forum A.V.Merkezinde Vali Yardımcısı Hasan KAYHAN, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf KAYA ve Kurum Müdürleri tarafından açıldı.

 


2009 yılından bu yana düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın 6'ncısı 2014 yılında düzenlenirken, genel, çiftçi, Bakanlık çalışanları, öğrenciler ve Denizbank çalışanları olmak üzere farklı kategoride yapılan yarışma sonunda dereceye giren ve ödüllendirilen eserler, Nevşehir Kapadokya Forum A.V.M sergileniyor.
Kamuoyunun dikkatini tarım sektörüne çekmek, tarım sektöründe çalışan nüfusun sosyo-kültürel duruma hakkında kamuoyunu bilgilendirmek, tarımda çalışan halkın kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak motivasyonlarını yükseltmek ve tarım-insan ilişkini pekiştirmek amacıyla 6'ncısı düzenlenen yarışmada ödül almaya değer görülen eserler sergilendi.

 


Açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Hasan KAYHAN, "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisinin toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi, tarımın önemini  kamuoyu gündeminde yer almasını sağlamak olduğuna dikkati çekti. Daha sonra sergi açılışı yapıldı.




Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI