Bugun...


Yalçın Çiftçi Son Yolculuğuna Uğurlandı...!
Gülşehir Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Yalçın Çiftçi Son Yolculuğuna Binlerce Kişi Uğurladı.

Yalçın Çiftçi Son Yolculuğuna Uğurlandı...!
+ -

 

 

 

Gülşehir Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Yalçın Çiftçi Son Yolculuğuna Binlerce Kişi Uğurladı.

 

Önceki gün Geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman ÇİFTÇİ; Bu gün Kurşunlu Camii'nde Öğle Namazına Mütakip Kılınan Cenaze Namazı'nın Ardından Gülşehir Asri Mezarlığında toprağa verildi..

 

Cenaze Namazına Geniş Katılım Oldu.

Çiftçi İçin Kılınan Cenaze Namazına Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, Garnizon Komutanlığı Abdulkadir YAPRAK,Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy,Gülşehir Cumhuriyet Başsavcısı Öner Aydın,Gülşehir İlçe Emniyet Amiri Ramazan Coşkun, Gülşehir Sulh Ceza Hakimi Ergin Yılmaz,gülşehir Cumhuriyet Savısı Serkan Büyükçıkrıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Kürşat KOÇ, MHP İlçe Başkanı Abdullah ERGEN,İlçe Müftüsü Nuh Aslan, Gülşehir Eski Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Mesai arkadaşları, Gülşehir halkı  iş dünyasının tanınmış simaları, sevenleri, arkadaşları ve adını sayamadığımız 2.000 kişiye Yakın Kalabalık ile  Dualarla;  göz yaşları arasında son yolculuğuna Uğurlandı

 

 

Vefat eden Yalçın Çiftçi İçin Babası Mustafa Çiftçi ve Ailesi, Evinin girişinde taziyeleri kabul etti ve Ruhuna Yasin-i Şerif Okundu.

 

 

Haber Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz : Kaynak : Haber Gülşehir

 
 
YALÇIN ÇİFTCİ KİMDİR...

1964 YILINDA GÜLŞEHİR DE DOĞMUŞ OLUP. İLK OKULU FAKUŞAĞI, ORTA OKULU GÜLŞEHİR, LİSE EĞİTİMİNİ İSE NEVŞEHİR TİCARET LİSESİNDE TAMAMLADI VE 1986 YILINDA ASKERLİK GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ. AYNI YIL İSTANBUL TOPKAPI VERGİ DAİRESİNDE MEMURİYET HAYATINA BAŞLADI. 1988 YILINDA NEVŞEHİR MERKEZ İLÇE SEÇİM KURULUNA, AYNI YILIN SONUNDA GÜLŞEHİR İLÇE SEÇİM KURULUNA ATANDI VE 2002 YILINA KADAR MEMUR OLARAK GÖREV YAPTI. 2002-2004 YILLARI ARASINDA KIZILCAHAMAM İLÇE SEÇİM MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPTI. 2004 YILI AĞUSTOS AYINDAN İTİBAREN GÜLŞEHİR ADLİYE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ATANMIŞTI  VE HALEN BU GÖREVİ YÜRÜTMEKTEYDİ. ÇİFTÇİ; EVLİ VE ÜÇ ÇOCUK BABASIYDI.

kaynak: Haber Gülşehir.com




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI