Bugun...
Mahir Polat Yazıyor: Neler Var? İsraf Kaleminde..


Mahir Polat Yazıyor Gülşehir'den
mahos50@hotmail.com
 
 

#MAHİRPOLATYAZIYOR
   #GÜLŞEHİR #SEÇİM 


   Seçim sonuna kadar siyaset ve seçim yazmayacaktım. Her iki adayın seçim kampanyalarında ki gereksiz israfları gördüğümde bu yazıyı kaleme almak zorunda kaldım.

 

Konserler verilecek ve yemek davetleri tertip edilecek, Milyonları bulan masraflar edilecek. Elbette sanatsal faaliyetlerin ve iftar davetlerinin karşısında değiliz. Ama bu faaliyetler seçim propagandası olarak yapılıyor. Dahası var, bayraklar, flamalar, araçların yakıtları, seçim bürolarının masrafları daha neler neler var israf kaleminde,
   Her iki adaya nacizane bir önerim var. En azından yapılacak olan konserlere verilecek ücretleri, binlerce kişiye kurulacak olan iftar sofralarına harcanacak olan masrafları, gerçekten ihtiyacı olan kişilere hem nakdi hemde ayni olarak vermek için bir adım atın konserleri ve kurulacak olan iftar sofralarını iptal edin. Buralara harcanacak masrafları bir fon oluşturarak kurulacak bir komisyon ile belirlenecek kişi ve kurumlara dağıtın. Ramazanın bu paylaşımcı ruhuna daha da yakışacaktır, Kamuoyunda bu davranış ayakta alkışlanacaktır. Gelin bu ilki siz yapın..

 

Türkiye'ye ve Nevşehir'e  örnek olun. Bundan sonra ki dönemlerde yapılacak seçimlerde  ki aday olacak kişilere de yol gösterici olacaktır..


  Sayın Fatih 'Çiftci, sayın Erkan Çiftci bu adımı sizden isteyen bir Gülşehir yaşayanı, ama biliyorum ki günlerce dolaştığım  sokakta, caddede, pazarda ki Gülşehir' li de buna benzer beklenti içinde olduklarını dillendiriyorlar. Bu beklenti içinde olanların içinde sizlerin yakınınızda olanlarda var. Beni bu çağrıyı yapmaya  cesaretlendiren bu sesleniş ve söylemler olmuştur.

 


  Sizleri ve Gülşehir'li hemşehrilerimizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum...
                #MAHİR #POLAT
                                #GÜLŞEHİR





YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI