Bugun...
Aşağılık Karektersizler!... - Yazar Osman Aytekin


Osman Aytekin
yazarosmanaytekin50@
 
 

Her ne kadar yılbaşı kutlamalarının yapılacağı uzun geçecek günde olası bir terör saldırısına karşı önlemler alınsa da teröristlerin malum geceyi sukunetle geçirmeyecekleri aşikârdı.
Çünkü teröristler bir yanda Noel diğer yanda Mekke’nin fethi kutlamaları karşıtlığında ve yeni bir yıl dileklerinden istifade etmeyi amaçladığı açıktır.

Maksat bir gece barında insanları tarayarak öldürüp muhafazakarların; “onlarında Noel kutlamaları gibi gecede ne işleri vardı orada?...” gibi düşüncelere veya provakotörlerin sahneye çıkarak birçok adaletsizliklere göz yumanların, haksızlıklar yapanların yılbaşıyla Mekke’nin Fethini karşıt göstermelerinden nemalanacak sözler söylemeleri felsefik bir bakışla sunmaları…
İnsanlarımız terör belasından dolayı beklide en kanlı geçen 2016 yılında yaşananların yeni yılda yaşanmaması için türlü dileklerde bulundular.
İyi bir yeni yıl dilediler.
İstediler ve istedik ki kan ve gözyaşlarının son bulduğu huzurun hakim olduğu yeni bir yılı birlikte yaşayalım…
Ama olmadı!
Yine kana bulandı insanlarımız. Öldürülen kim olursa bu ülkede eli kanlı terörist maşaların tek gayesi, kastı vardır; o da Türkiye Cumhuriyetidir.
Bizler her ne kadar; yine terör... Teröristler Allah'ın gazabına uğrasınlar, desek de onların amacı da budur zaten. İnsanlarımızı daima acıların, bedduaların içinde bırakmak. Endişelere sevk etmektir!
Şurası bilinmelidir hiçbir terör örgütü kendi başına, bir yerden destek alarak kolaylıkla eylemler gerçekleştiremez.  Başımızda ki bölücü terör örgütünün yapılanması ve kaldıkları kamplar ve bu adilere destek olanlar bellidir. Bu teröristlerin de hangi fraksiyondan olursa olsunlar onlar da Türkiye Cumhuriyetine alenen ve gizli, sinsi düşmanlıklar besleyen haçlı emperyalist ülkelerin maşalarıdır.
Kuklalarıdır. Piyonlarıdır. Uşaklarıdır.
Uşaklar patronlarının emirlerine uysalar da sonları, uğradıkları ve uğrayacakları da bir itin önüne atılan bir kemiklik kadar değeri vardır. Ancak o kadardır.
Terörist olanların karakterlerine bakıldığında nasıl bir yapıya sahip olduğu görülecektir. Ezilmiş, başarısız, kimliksiz. toplumda söz sahibi olamayan, rüşdünü ispat edememiş, duygusuz, fikirsiz, ruhu şeytana ipoteklenmiş, alçak, rezil, arsız binlerce it sürüsü...!
Böyle birilerinin de alıcıları çok olur. Bu tiplerin beyinlerini uyuşturanlar; "sen zaten itilip kakılmış ve değersiz kılınmışsın, senin yapacağın (sözde) halkının, hakları çiğnenmişlerin sözcüsü olmaktır. Kendini ezilmişlerin davacısı görmen ve göstermendir. Bunun için hayatını hiçe savacak ve intikam alacaksın! Bütün bunlar için her yol meşrudur. Haydi kolay gelsin!...
Dinsiz, imansız bu gürühlar bilmeliler semavi dinlerde insanı öldürmek yoktur, ahlak prensipleri vardır. Kullanılmaya müsait bu tiplerin teröristlerin elinde birer oyuncak olmamaları için ailelere ve devlete önemli görevler düşüyor.
Defalarca yazdık teröristlerin temsilcileri meclisimizdedir. Orayı kirletmeye devam etmektedirler. Onlardan da güç bulmaktadırlar. İçeri alınan sözde bu milletvekilleri dışındakilerin hakkında da teröre yaltak ve yataklık yaptıklarından dolayı işlem yapılmalı ve maaşları da kesilmeleridir. Teröre bulaşan bölücülerin yandaşlarıyla ilgili geniş kapsamlı bir işlem yapılmalıdır. Terörün destekçilerin içte ve dıştaki kökü kurutulmalıdır. Aksi halde acılar yaşamak kaderimiz olacaktır!
Allah bütün insanları terör illetinden korusun.





YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI