Acıgöl ilçesine yapımına başlanan Entegre Devlet Hastanesi'nin yapım bedelini ve yatak sayısını eleştiren Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, projenin adeta milli servete kastettiğini vurguladı.
Acıgöl ilçesinde daha önce faaliyet gösteren otuz yataklı devlet hastanesinin kapatılarak 4 trilyon bedel ile 5 yataklı yeni devlet hastanesi yapılmasını eleştiren Mustafa Uğur; "Acıgöl ilçesinde daha önce faaliyet gösteren otuz yataklı devlet hastanesi çeşitli sebeplerle kapatılarak aynı bina 1,5 trilyon harcanarak okula dönüştürüldü ardından ilçeye 4 trilyon bütçeli 5 yataklı entegre devlet hastanesi yapımına başlandı. Milli servetimize kastedercesine uygulamaya konan bu projeye yetkililer neden sessiz kalmaktadır" diyerek öncelikle Nevşehir milletvekillerine ve tüm yetkililere seslendi.
Uğur; "Dünya'nın neresinde 30 yataklı bir hastane kapatılarak üstüne 4 trilyon harcanarak 5 yataklı devlet hastanesi yapılır böyle saçma bir uygulamanın kabul edilebilirliliği yoktur. Yeni hastanenin 4 trilyonluk bütçesi baz alınırsa neredeyse her yatak için 1 trilyon para harcanmaktadır bu müsrifliktir" diye konuştu.
Projeyi konunun uzmanlarıyla birlikte bizzat yerinde incelediğini belirten Uğur, Acıgöl ilçesinde yaşayan vatandaşların da bu projeye kızgın olduklarını belirterek milletvekillerinin ilimize yapılacak projelerde öncelikle milli iradenin sesini dinlemesi gerektiğini ifade etti.



Nevşehir Valisi Ali Fidan Karapınar Belediyesini Ziyaret Etti.
Karapınar Heyeti, Ak Parti İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün'e hayırlı olsun dedi
Acıgöl’de Karantina Kuralı İhlal Eden Şahıs Yakalandı.
Yolcu Otobüsünde Kubar Esrar Ele Geçirildi
Karşılıksız Çek Düzenleme Suçundan Aranan Şahıs Tutuklandı.
Hayırsever Tek’ten ‘Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ İçin Arazi Bağışı..
Acıgöl Belediyesi ile Nevşehir Kızılay Şubesi İşbirliğinde 300 Öğrenciye Giyecek Yardımı Y..
Başkan Ertaş'dan, Eyüp Kaymakamı Dölek'e Ziyaret.
Milletvekili AÇIKGÖZ'den Acıgöl İlçesine Müjde
Başkan Ercan'dan Bakan Yardımcısı Ersoy'a Ziyaret.
Nevşehirli Gazeteciler 10 Ocak’ta Buluştu.
Başkan Çiftçi'den Gülşehir Esnafına Teşekkür Ziyareti.FOTO GALERİ
Ak Parti Gülşehir'de 3BiN Kişi İle Gövde Gösterisi Yaptı.FOTO GALERİ
Fatih Çiftçi Sevgisi Salonlara Sığmadı. FOTO GALERİ
Ak Parti Gülşehir Kadın Kollarından, Kadınlara Özel 8 Mart Programı. FOTO GALERİ
Fatih Çiftçi, Gövde Gösterilerine Bir Yenisini Ekledi. FOTO GALERİ
Geceye Fatih Çiftçi Damgası-FOTO GALERİ
Gülşehir’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Coşkuyla Kutlandı..
Gülşehir’den Büyük Başarı: Floor Curling’de Grup Şampiyonu O..
Gülşehir Protokolü, Eğrikuyu Köyü’ndeki İftar Programına Kat..
Nevşehir’de Taşımalı Eğitime 1 Gün Ara
Hocalı’nın Çığlığı Ülkücülerle Yükseldi
Mehteran Takımı Marşlar Çalarak Osmanlı Geleneğini Sürdürüyo..
Vali Fidan ve Protokol Üyeleri, Denetimli Serbestlik Tedbirl..
Belediye Başkanı Seçilen Erkan Çiftçi'den Mitingli-Konvoylu Kutlama. VİDEO HABER
Ak Parti Gülşehir Adayı Av. Fatih Çiftçi Seçim Konvoyu ile Esti Geçti.
MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi'den Konvoylu Gövde Gösterisi