AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, TBMM’inde 18 maddelik anayasa değişikliğinin kabul edilmesine yönelik 1. tur oylamanın ardından, bundan sonraki gerçekleşecek süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, 1. Tur oylamalarla muhalefetin tüm stratejisini MHP üzerine kurduğunun gözler önüne serildiğini dile getirerek şunları söyledi: “Birinci tur oylamalar bize şunu gösterdi ki, muhalefet bütün stratejisini MHP üzerine kurmuş durumda. 2.turda ve referandum çalışmalarında MHP tahrik edilecek, MHP’nin içerisindeki belirsizlik daha da derinleştirilmeye çalışılacak! Anayasa değişiklik teklifine karşı muhalefetin tutumu bu olacak gibi gözüküyor. Bundan sonraki süreçte MHP’nin yeni şekillenen hükümet sisteminde, ülke içi ve dış dizaynlarda olmaması için bazı kesimler ellerinden ne geliyorsa arkalarına koymayacaklar gibi gözüküyor. Maksat MHP-AK Parti yakınlaşmasını, Türkiye’nin içte ve dışta duruşunun yeniden şekillenmesini engellemek ve kaos ortamı ile diktatörlükten bahsederek halkı korkutmak olacaktır.” dedi.
Tanrıver, bundan sonraki süreçte de AK Parti ve MHP’ye düşen tek görevin dikkatli olmak, kardeş olmak ve bir ve beraber olunması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi. “ Bize ve MHP'ye düşen dikkatli olmak, kardeş olmak, bir ve beraber olmaktır. Ülkenin geleceği içinden geçtiğimiz tarihi zamanlarda yeniden şekillenmektedir.” diye konuştu.


İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’ndan Başkan Arı’ya Ziyaret
BAŞKAN GÜNEŞ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN ÖZGÜN'Ü ZİYARET ETTİ.
AK Parti Nevşehir 8'inci Olağan İl Kongresi, 28 Aralık'ta Gerçekleşecek!
Gülşehir Ak Parti'de Bayrak Değişimi
Gülşehir'de MHP Dönemi.
Belediye Başkanı Seçilen Erkan Çiftçi'den Mitingli-Konvoylu Kutlama. VİDEO HABER
Ak Parti Gülşehir Adayı Fatih Çiftçi Oyunu Kullandı.
Ak Parti Gülşehir Adayı Av. Fatih Çiftçi Seçim Konvoyu ile Esti Geçti. VİDEO HABER
Ak Parti Adayı Fatih Çiftçi'den Geniş Katılımlı Miting. VİDEO HABER
Gülşehir Belediyesi işçilerinden Fatih Çiftçi’ye tam destek
Nevşehirli Gazeteciler 10 Ocak’ta Buluştu.
Başkan Çiftçi'den Gülşehir Esnafına Teşekkür Ziyareti.FOTO GALERİ
Ak Parti Gülşehir'de 3BiN Kişi İle Gövde Gösterisi Yaptı.FOTO GALERİ
Fatih Çiftçi Sevgisi Salonlara Sığmadı. FOTO GALERİ
Ak Parti Gülşehir Kadın Kollarından, Kadınlara Özel 8 Mart Programı. FOTO GALERİ
Fatih Çiftçi, Gövde Gösterilerine Bir Yenisini Ekledi. FOTO GALERİ
Geceye Fatih Çiftçi Damgası-FOTO GALERİ
Nevşehir’de Taşımalı Eğitime 1 Gün Ara
Hocalı’nın Çığlığı Ülkücülerle Yükseldi
Alacaşar ve Çat’ta Anlamlı İftar Buluşması
Vali Fidan ve Protokol Üyeleri, Denetimli Serbestlik Tedbirl..
İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu İftarını Nevşehir..
Çağrı Sönmez’in Acı Günü
KAPEM ve Halk Eğitim Merkezi Nevşehir’e Değer Katıyor
Belediye Başkanı Seçilen Erkan Çiftçi'den Mitingli-Konvoylu Kutlama. VİDEO HABER
Ak Parti Gülşehir Adayı Av. Fatih Çiftçi Seçim Konvoyu ile Esti Geçti.
MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi'den Konvoylu Gövde Gösterisi