Bugun...


Yener Abalı son yolculuğuna uğurlandı
Uzun yıllar Nevşehir‘de gazetecilik yapan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında çalışan Yener Abalı yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat etti.

Yener Abalı son yolculuğuna uğurlandı
+ -

Uzun yıllar Nevşehir‘de gazetecilik yapan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında çalışan Yener Abalı yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat etti.Evli ve 2 çocuk babası olan 53 yaşındaki Gazeteci Abalı, bir süredir Kayseri’de özel bir hastanede tedavi görüyordu. Abalı Perşembe günü Uçhisar’daki evinde vefat etti.

 

Abalı’nın cenaze namazı Cuma namazının ardından Uçhisar merkez camisinde kılındı. Cenaze namazına ailesinin yanı sıra Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Bayram Ekici, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası çalışanları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Abalı, Uçhisar mezarlığında toprağa verildi.




Kaynak: Muşkara haber

Editör: Samet ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI