-HASTANE CADDESİ, TAHMİS CADDESİ VE ADA SOKAK BAŞTAN SONA YENİLENİYOR
Nevşehir’de hem yaya hem de araç trafiği için modern ve konforlu bir ulaşım hedefleyen belediye ekipleri bu kez de Hastane Caddesi, Tahmis Caddesi ve Ada Sokak’ta alt yapı ve üst yapı çalışmalarını başlatıyor. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışma ile birlikte buradaki araç ve yaya yolları şehrin dokusuna uygun andezit doğal taşla kaplanacak.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın göreve gelmesi ile birlikte kent merkezinde ciddi bir alt yapı ve üst yapı atağı başlatan Nevşehir Belediyesi, Lale Caddesi, Saatçi Hoca Caddesi ve Mustafa Parmaksız Caddesi’nde gerçekleştirdiği ve vatandaşların büyük beğenisini toplayan çalışmalarını diğer alanlarda da sürdürüyor. Başkan Rasim Arı’nın talimatıyla bu kez de Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Eylül 2019 Pazar günü başlatılacak çalışma ile birlikte, Nissara AVM karşısındaki Hastane Caddesi (Gözlükcüler Caddesi) girişinden başlayarak Tahmis Caddesi’ne buradan da Sarraflar Çarşısı girişinden eski Bölükbaşı AVM’nin bulunduğu Ada Sokağın sonuna kadar olan yolda alt yapı ve üst yapı çalışması gerçekleştirilecek.
Bu alandaki yollarda bulunan parke taşları başka bölgelerde gerçekleştirilecek olan yol onarım çalışmalarında değerlendirmek üzere sökecek olan belediye ekipleri ilk olarak alt yapı çalışması gerçekleştirecek. 50-60 yıllık içme suyu hattını tamamen yenileyerek vatandaşları daha sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuşturacak olan belediye ekipleri daha önce şehrimizin birçok noktasında olmayan ve yeni yaptığı tüm yollarda uyguladığı yağmur suyu drenaj hattını burada da oluşturacak. İçme suyu abone bağlantı hatlarının yenilenmesinin ardından ise; yaya ve araç yolları şehrin dokusuna da uygun olarak andezit doğal taşla kaplanarak çevre düzenleme peyzaj çalışmaları ile birlikte estetik bir görünüme kavuşturulacak.
Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilecek olan alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yoğun bir mesai harcanarak 5 Ekim 2019 tarihine kadar tamamlanması hedefleniyor.


Gülşehir Turizm Derneği’nden Vali Ali Fidan’a Ziyaret
Anadolu Ajansı Nevşehir İl Temsilcilerinden Emniyet Müdürü Karaman’a Ziyaret
Kardan Adam Eğlencesinde Hem Eğlendiler Hem Isındılar
Nevşehir'de Ekmeğe Zam Geldi
‘Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İzleme ve Değerlendirme Çalışmaları Ara Rapor Çalıştayı’ Ne..
Başkan Arı’dan Emniyet Müdürü Karaman’a Nezaket Ziyareti
Ahmet Minguzzi Skate Parkı Hizmete Açılıyor
Başkan Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi SK Takım Otobüsünü Kullandı
Nevşehir Bölgesinde Zirai Don Uyarısı
Kapadokya Gösteri Havuzu 10 Gün Bakıma Alındı
Nevşehirli Gazeteciler 10 Ocak’ta Buluştu.
Başkan Çiftçi'den Gülşehir Esnafına Teşekkür Ziyareti.FOTO GALERİ
Ak Parti Gülşehir'de 3BiN Kişi İle Gövde Gösterisi Yaptı.FOTO GALERİ
Fatih Çiftçi Sevgisi Salonlara Sığmadı. FOTO GALERİ
Ak Parti Gülşehir Kadın Kollarından, Kadınlara Özel 8 Mart Programı. FOTO GALERİ
Fatih Çiftçi, Gövde Gösterilerine Bir Yenisini Ekledi. FOTO GALERİ
Geceye Fatih Çiftçi Damgası-FOTO GALERİ
Nevşehir’de Uyuşturucu Operasyonu: Sentetik Ecza ve Aparat E..
Gülşehirli Öğrenciden Büyük Başarı
Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Seçimi Pazar ..
Nevşehir Valisi Fidan'dan "10 Ocak Çalışan Gazeteci..
Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Gazeteciler Günü Mesajı..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’den 10 Ocak Çalışan Gaz..
Belediye Başkanı Seçilen Erkan Çiftçi'den Mitingli-Konvoylu Kutlama. VİDEO HABER
Ak Parti Gülşehir Adayı Av. Fatih Çiftçi Seçim Konvoyu ile Esti Geçti.
MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi'den Konvoylu Gövde Gösterisi