Gülşehir Toplanan çok sayıda vatandaş Hakkari'nin Dağlıca Karakolu ve Iğdır'da meydana Gelen Terör olayları nedeni ile Araç konvoyu düzenleyerek Meydanda Bayraklı yürüyüş yaptı.
Sosyal medya ve ilanlar yolu ile saat 21:00 de Gülşehir meydanında toplanan vatandaşlar teröre lanet okuyarak Şehitlerimize dualar edip, saygı duruşunda bulunularak istiklal marşı okudular.
Dün akşam saatlerindeki Mitingde; vatandaşlar Araçları ve Yürüyerek Gülşehir caddelerinde Bayrak sallayarak, ''Kahrolsun PKK, Şehitler ölmez vatan bölünmez, Askere, Polise uzanan eller kırılsın'' sloganları atarak, tekbirler getirildi. Mitingde yapılan konuşmada, birlik beraberlik çağrısı yapılarak, terörün asla amacına ulaşamayacağı ve bu ülkenin verilecek bir karış toprağının olmadığı vurgulanarak, bu ülkeyi kimsenin bölmeye gücünün yetmeyeceği dile getirildi.
Konuşmaların ardından,1 dakikaklık saygı duruşunun ardından istiklal marşı okundu. Grup buradan Gülşehir asri mezarlık yanında bulunan şehitliğe kadar yürüdü. Şehitlikteki törenin ardından kalabalık dağıldı.
DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ...