Bugun...


Gülşehir Milli Eğitim Müdürünü Hedef Tahtası Yerine Koydular..!
Gülşehir'deki bazı haber siteleri gerçeği görmezden gelerek Gülşehir Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerini zan altında bırakıp Suçlayıcı bir dille Gülşehir halkının hedefi haline Getirdiler.

Gülşehir Milli Eğitim Müdürünü Hedef Tahtası Yerine Koydular..!
+ -

Gülşehir deki bazı haber siteleri gerçeği görmezden gelerek Gülşehir MEM Müdürü ve Şube Müdürlerini zan altında bırakıp Suçlayıcı bir dille Gülşehir halkının hedefine Koydular.
 
Edinilen Bilgilere Göre Gülşehir yerel haber sitesi Okul Müdürlerinin değerlendirilmesi konusunda Başarı oranı düşük çıkan Okul Müdürlerinin Müdürlüklerine son verilmesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürü veya Şube Müdürleri yapmadığı halde Müdürlerin Değerlendirmesini tek başına Yapmış gibi Göstererek  Konuyu Gülşehir Halkına Başka Bir Şekilde  Lanse Etmeye başladı.

 

 

İlçe milli eğitim müdürü elindeki 25 puanla sen kal sen git gibi bir yetkiye olmadığı Belirlenirken, Ayrıca  belli sendika müdürleri görevden alınmış gibi Gösteren Gülşehir Yerel Haber sitesi ,Türk eğitimsen üyeleri üzerine Yoğunlaşarak; Eğitim BİR-SEN sendikasına bağlı Görevden Alınan Müdürleri Görmezden Geldiler.

 

Haber siteleri Tarafından Başka şekilde Lanse edilmeye Çalışılan Konu Üzerine Görevine son verilen müdürlerin görevden alınma işini  İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN'ın  X Okulunun A adlı  Müdürünün müdürlüğünün devam etmesini istese bunun Yetkisi Dışında Olduğunu Tesbit edildi.

 

PUANLAMA SİSTEMİ ŞU ŞEKİLDE...

 

75 puan üzeri alması gereken Müdürlerin değerlendirme de İlçe müdürü 25 puan, İnsan Kaynaklarından sorumlu Şube müdürü 20 puan O eğitim kurumundan sorumlu şube müdürü 15 puan, En kıdemli öğretmen ile en kıdemsiz öğretmenin puanlarının ortalaması 10 puan, Kurulca seçilecek 2 öğretmenin puanlarının ortalaması 10 puan Aile birliği başkan ve yardımcısının ortalaması 10 Meclis başkanı 10 puan şeklinde sıralandığıydı. Verilen Puanların Aritmatik Ortalaması 75 ve üzeri okul müdürü değerlendirmeden geçmiş başarılı kabul edilmiş sayılırken ortalaması 75 in altında Kalan Okul Müdürlerinin, müdürlük görevine son verildi.

 




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI