Anadolu Jet, Kapadokya Antalya- Antalya Kapadokya Uçuşları için start verildi. 1 Nisan tarihinde başlayacak tarifeli uçuşlar için Ankara Anadolu Jet Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Dorak Holding Ceo’su Ahmet Serdar Körükçü, Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan THY Nevşehir Satış Müdürü Osman Taha Küçük, Dorak Holding Genel Müdürü Olcay Gözbaşı katıldı.
Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan, Kapadokya’nın Uluslararası arenada tanıtılması amacıyla Anadolu Jet uçuşlarında Bölge tanıtımlarına yer verildiğini hatırlatarak, “Bu uçuşlar Antalya’ya gelecek turistlerin Kapadokya’ya geçişini kolaylaştıracak ve Bölge’nin turizm potansiyelini artıracaktır. Bu seferlerden Anadolu Jet kar beklemezken, uçuşların gerçekleşmesinde destek sağlayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Dorak Turizm’e teşekkür ediyorum.” Dedi.
Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk’de uçuşların gerçekleşmesinde emeği geçen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Dorak Holding Ceo’su Ahmet Serdar Körükçü’ye teşekkür ederken, geçtiğimiz hafta Nevşehir’e gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Japonya ve Brezilya’ya turist potansiyelinin Kapadokya’ya getirilmesi için çalışmalar başlatılması konusunda direktifler verdiğini dile getirdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, bu uçuşların gerçekleşmesinde önemli çalışmalar kaydeden THY Nevşehir Satış Müdürü Osman Taha Küçük’ün gayretlerinin büyük önem taşıdığını belirterek, “Konu Nevşehir olunca Siyatçisi, işadamı, bürokratı bir araya geliriz. İstanbul’dan sonra Antalya uçuşları Kapadokya’nın turizm potansiyeline önemli katkılar sağlayacaktır, sırada İzmir var. Anadolu Jet olarak gerekli pazar çalışmaları yapılırsa biz Antalya uçuşlarında olduğu gibi İzmir uçuşlarında da maddi destek vermeye hazırız.” Dedi.
Toplantı’dan sonra hazırlanan protokol Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası M. Arif Parmaksız ,Dorak Holdinf Ceo’su Ahmet Serdar Körükçü ve Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan tarafından imzalandı.
Protokel göre 1 Nisan 2015’de başlayacak Kapadokya-Antalya ,Antalya –Kapadokya uçuşları haftanın üç günü karşılıklı olarak gerçekleşecek.
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
En Güncel Gülşehir Haber'leri burada... www.HaberGulsehir.com


Nevşehir’de Taşımalı Eğitime 1 Gün Ara
İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu İftarını Nevşehir’de Açtı
KAPEM ve Halk Eğitim Merkezi Nevşehir’e Değer Katıyor
Nevşehir’de Sahipsiz Totem ve Levhalar Kaldırılıyor
Gülşehir Turizm Derneği’nden Vali Ali Fidan’a Ziyaret
Anadolu Ajansı Nevşehir İl Temsilcilerinden Emniyet Müdürü Karaman’a Ziyaret
Kardan Adam Eğlencesinde Hem Eğlendiler Hem Isındılar
Nevşehir'de Ekmeğe Zam Geldi
‘Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İzleme ve Değerlendirme Çalışmaları Ara Rapor Çalıştayı’ Ne..
Başkan Arı’dan Emniyet Müdürü Karaman’a Nezaket Ziyareti
Nevşehirli Gazeteciler 10 Ocak’ta Buluştu.
Başkan Çiftçi'den Gülşehir Esnafına Teşekkür Ziyareti.FOTO GALERİ
Ak Parti Gülşehir'de 3BiN Kişi İle Gövde Gösterisi Yaptı.FOTO GALERİ
Fatih Çiftçi Sevgisi Salonlara Sığmadı. FOTO GALERİ
Ak Parti Gülşehir Kadın Kollarından, Kadınlara Özel 8 Mart Programı. FOTO GALERİ
Fatih Çiftçi, Gövde Gösterilerine Bir Yenisini Ekledi. FOTO GALERİ
Geceye Fatih Çiftçi Damgası-FOTO GALERİ
Hocalı’nın Çığlığı Ülkücülerle Yükseldi
Alacaşar ve Çat’ta Anlamlı İftar Buluşması
Vali Fidan ve Protokol Üyeleri, Denetimli Serbestlik Tedbirl..
Çağrı Sönmez’in Acı Günü
Belediye Başkanı Seçilen Erkan Çiftçi'den Mitingli-Konvoylu Kutlama. VİDEO HABER
Ak Parti Gülşehir Adayı Av. Fatih Çiftçi Seçim Konvoyu ile Esti Geçti.
MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi'den Konvoylu Gövde Gösterisi