Bugun...


GÜLŞEHİRDE ÖGRENCİLERİN İÇİNDE BULUNDUGU OTOBÜS KAZA YAPTI 1 KİŞİ ÖLDÜ
GÜLŞEHİR,DE ACILARIN EN BÜYÜKÜ;; 1 ÖLÜ 20 YARALI

GÜLŞEHİRDE ÖGRENCİLERİN İÇİNDE BULUNDUGU OTOBÜS KAZA YAPTI 1 KİŞİ ÖLDÜ
+ -

Edindigimiz bilgiler dogrultusunda , Gülşehir,e bağlı Gökçetoprak ve Yalıntaş köylerindeki lise öğrencilerini, Gülşehir ilçe merkezine ögrencileri taşıyan Mustafa Altuntaş idaresindeki 46s3105 plakalı midibüs, Yalıntaş köyü yakınlarında midibüsün makas kesmesi sonucu ile sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Kazada araçta bulunan öğrenciler,den 17 yaşındaki Fatma Özdemir ile diğer yaralı öğrenciler ile birlikte başka bir araç ile hastaneye götürülürken yolda vefat etti .

Diğer yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri ile birlikte Nevşehir devlet hastanesine kaldırıldı.

Olayı duyan öğrenci aileleri Nevşehir Devlet Hastanesine gelerek bilgi edinmeye çalıştı. Çocuğunu görmek isteyen velilerden bazıları acil servis önünde fenalık geçirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’de hastaneye gelerek öğrenciler hakkında yetkili,lerden bilgi aldı. Osman Şimşek, burada gazetecilere yaptığı basın açıklamasında, öğrencilerin taşımalı eğitim sistemi ile Gülşehir,e gittikleri, bu sırada midibüsün makas kesmesi sonucu kazanın meydana geldiğini dile getirdi.Osman Şimşek, Yaralı olarak kurtulan öğrencilerin psikolojik travma geçirmemeleri adına uzman psikolok doktorlarımız hem velilerimiz hem de yaralanan öğrencilerimizepsikolojik destek yardımında bulunulacagını dile getirdi ve sözlerine vefat eden ögrencimize allahtan rahmet yaralanan 20 yakın ögrencimize acil şifaalar temenni ediyorum dedi.

 

bizde HABER GÜLŞEHİR olarak vefat eden ögrencimize yüce allahtan gani rahmet. yaralanan ögrencilerimize ise acil şifalar dileklerinde bulunuyoruz... saygılar

 

FOTO KAYNAK : FİB HABER



İlgili Galeri

Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI