Bugun...

"100-evler-kumesi-mevkiinde" İLE İLGİLİ HABERLER

15 TEMMUZ MAHALLESİ VE 2000 EVLER MAHALLESİNDE ALTYAPI YENİLEME VE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DOLAYISIYLA BU YOLLAR TRAFİĞE KAPATILIYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Mahallesi’ndeki Vefa Küçük Caddesi ile 2000 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirile..
100 EVLER KÜMESİ MEVKİİNDE ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
Nevşehir’in Sümer Mahallesi 100 Evler Kümesi mevkiinde Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından alt yapı sorununun çözümü..
350 EVLER VE YENİ MAHALLE’ DE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli mahallelerin ana yollarının sıcak asfalt ile kaplanmasına yönelik yürütülen çalış..
Emniyetten Önemli ''Günübirlik Kiralanan Evler'' Bilgilendirmesi.
Olağanüstü Hal Kapsamında Kimlik Bildirme Kanununda değişiklikler yapıldı.
NEVŞEHİR’DE ALPARSLAN TÜRKEŞ İSMİ YAŞATILIYOR
Nevşehir Belediye Meclisi, Türk siyasetinin önemli isimlerinden Alparslan Türkeş’in isminin , 2000 Evler Mahallesi’ndeki..
Gülşehir'de Yapılan Operasyon'la Yakalanan 4 Kişi'den 3'ü Tutuklandı.
Gülşehir Emniyet Müdürlüğü Polis ekipleri'nin 400 evler mahallesi'nde gerçekleştirdiği operasyon'la yakalanan 4 kişi'den..
Gülşehir Polisleri'nden Nefes Kesen Operasyon.
Gülşehir Emniyet Müdürlüğü Sivil ve Resmi Polis ekipleri 400 evler mahallesinde nefes kesen bir operasyona imza attılar...
2000 Evler İmam Hatip Ortaokulundan Öğrencilerine Hediye Yağmuru
Mayıs ayında Nevşehir il merkezinde bulunan ilkokullarda 2000 Evler imam Hatip Ortaokulunu tanıtmak için programlar yapa..
2000 EVLER İ.H.O. OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINI YAPTI
Nevşehir 2000 Evler İmam Hatip Orta Okulu 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantısını gerçekleştirildi...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI