Bugun...

"150-tl-ve-uzeri-alisveris" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ’de “Alışveriş Bağımlılığı” Semineri Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından, bağımlılık seminerlerin ..
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine 65 Yaş ve Üzeri ile 20 Yaş Altı Genelgesi
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine 65 Yaş ve Üzeri ile 20 Yaş Altı Vatandaşların Sokağa Çıkma Kısıtlaması İs..
KAPALI PAZAR YERİNDE ALIŞVERİŞ YAPAN VATANDAŞLARA VE ESNAFLARA MASKE DAĞITILDI
Nevşehir Belediyesi tarafından, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında kapalı Pazar yeri girişinde vata..
ÖZEL İNSANLARDAN , TİYATRO GÖSTERİSİ VE MÜZİK ŞÖLENİ
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitime katılan 18 yaş ve üzeri Özel İnsanlar, 3 Aralık 2016 Cumart..
Forum Kapadokya’da X-Box Turnuvası’na Davetlisiniz
Nevşehir'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, Babalar Günü’nde X-Box Turnuvası düzenliyor. Bimeks işbirliği ..
Forum Kapadokya, Nevşehir Belediyesi’nin İftar Çadırına Ev Sahipliği Yaptı
Nevşehir'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, 13 Haziran Pazartesi günü Nevşehir Belediyesi'nin kurduğu ifta..
Forum Kapadokya’da Özel Ramazan Festivali
Forum Kapadokya, 11 ayın sultanı ramazan ayı boyunca düzenlediği keyifli etkinliklere herkesi davet ediyor. Üstelik Fo..
 Gülşehir'de Ramazan Denetimleri Sıklaştırıldı.
Gülşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayında vatandaşın huzur içinde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denet..
Kızılderili Tamtamları Forum Kapadokya’da Çalıyor
Nevşehir'in modern alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, düzenlediği etkinliklerle minik ziyaretçilerine ve aile..
Vali Ceylan, Gülşehir’de Yapımı Devam Eden Otiz Binasını İnceledi.
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Gülşehir çevre yolu üzerinde bulunan Japonya Büyük Elçiliği İle ortak projelendirilen oti..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI