Bugun...

"17-kasim-2019-tarihinde-acik-olacaktir" İLE İLGİLİ HABERLER

Seçim nedeniyle İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak
Nevşehirdeki seçmenlerin nüfus kayıt örneği taleplerinin yerine getirilmesi amacıyla 30-31 Mart 2024 tarihlerinde saat 0..
NTSO KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meclis toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı ..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mes..
resim yok
Merkez Av Komisyonu, Av Döneminde geçerli olmak üzere ülkemizde kara avcılığıyla ilgili aşağıda yer alan avlanma usul ve..
BATMAN MAÇI AÇIK TRİBÜN BİLETLERİ 5 TL’DEN SATILACAK
Nevşehir Belediyespor’un hafta sonu evinde oynayacağı Batman Petrol Spor müsabakası için kırmızı beyazlı yönetim açık tr..
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Töreni Düzenlendi
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 83. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Nevş..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 10 KASIM MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. y..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in "10 Kasım Atatürk’ü Anma"Mesajı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünya çapında kabul gören askeri, siyasi ve toplumsal liderlik dehasının yanı sıra; bilime, ..
Vali İnci Sezer Becel’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Kurtuluş Savaşını zafere ulaştıran eşsiz komutan ve dünya tarihine damga vurmuş olan Ga..
EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK VE İLAN REKLAM VERGİSİ ÖDEMELERİ İÇİN SON GÜN 30 KASIM
Emlak, Çevre Temizlik ve İlan ve Reklam Vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerin, 2021 yılı ikinci taksiti son ödeme günü ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI