Bugun...

"2016-2017-bolgesel-amator-lig-bal" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Erkek ve Kadın Futsal Takımı ‘Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları’nda Birinci Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Erkek ve Kadın Futsal Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (T..
NEVÜ Ev Sahipliğinde ‘Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları’ Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen ‘Sa..
NEVÜ 'Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' Alanında YÖK Tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversite’ Olarak Kabul Edildi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu kararıyla, 'Doğal ve Kültürel Mi..
TAMP Kapsamında, Bölgesel Saha Tatbikatı Gerçekleştirildi.
TAMP kapsamında, Afet ve Acil Durumlar açısından destek il konumunda bulunan Sivas ilinde 20-21 Aralık 2019 tarihlerinde..
AMATÖR LİGDEKİ FUTBOL TAKIMLARINA DESTEK
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Amatör Sporun desteklenmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İl Müdürlüklerin..
Ticaret Bakanlığı Bölgesel İstişare Toplantısı Yapıldı.
Ticaret Bakanlığı Bölgesel İstişare toplantısı Kahramanmaraş ticaret ve sanayi odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi...
Rektör Karasar NEVÜ’de “‘Bölgesel Gelişmeler Işığında Türk Dış Politikası ve Rusya’ Üzerine Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından düzenlenen konferan..
PARMAKSIZ MANİSA BÖLGESEL İSTİŞARE TOPLANTISINDA
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Mani..
2017-2018 Yılı Av Dönemi Sona Erdi
4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununun 3 üncü maddesine dayanılarak 3 Mayıs 2017 tarihinde toplanan Merkez Av Komisyonunun ..
Avanos Amatör Türk Sanat Müziği Koro Konseri
Avanos Amatör Türk Sanat Müziği Korosu tarafından konser verilecek.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI