Bugun...

"3-basamak-yogun-bakim-unitesi" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya Üniversitesi (KÜN), ORAN Kalkınma Ajansıyla İmzaladığı İş Birliği Protokolü Kapsamında ‘Uçak Bakım Teknisyeni’ Yetiştirecek
KÜN, ORAN Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘Are You Ready to Fly? Aircraft Maintenance Technician Training’ projesi ..
Kapadokya’nın ilk Dil ve Konuşma Terapisi Ünitesi açıldı
Kapadokya Üniversitesi bünyesinde bölge halkına hizmet verecek Dil ve Konuşma Terapisi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Üni..
Nevşehir Valiliğinden Yoğun Kar Yağışı Uyarısı.
Nevşehir Valiliği, Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden itibaren il genelinde kuvvetli kar yağış..
Beklenen Sınava Yoğun Başvuru!
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Kolejinde bursluluk sınavı için geri sayım başladı.
BELEDİYE EKİPLERİNİN MUSTAFA PARMAKSIZ CADDESİNDEKİ YOĞUN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından Mustafa Parmaksız Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları hafta sonun..
HAYVAN KASABASI VE HAYVAN BAKIM EVİ TEMELİ ATILIYOR
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın seçimlerden önce açıkladığı 50 dev projeden biri olan ‘Hayvan Kasabası’ için tem..
Uçhisar Belediyesi İftar çadırına  yoğun ilgi
Uçhisar Belediyesi tarafından Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında Kadıneli Restoran bahçesine kurulan iftar çadırına yoğ..
Nevşehir Belediyesi Ekipleri Yol Bakım ve Tamir Çalışmalarına Devam Ediyor
Nevşehir Belediyesi ekipleri, şehrin farklı merkezlerindeki yollarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...
Nevşehirli Vatandaşlardan Halk Günlerine Yoğun İlgi.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, her gün makamında vatandaşları kabul ederek, onların sorunlarını birebi..
Forum Kapadokya’daki dev dinozorlara yoğun ilgi!
Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi, eğlencesi ve macerası bol bir etkinliğe daha imza attı. Forum Kapadokya'yı ziyaret ed..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI