Bugun...

"4-branstaki-kapem-egitimlerine/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesinden “Etkili İletişim” Semineri
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışma..
Nevşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Acil Durum Eğitimlerine Devam Ediyor.
Nevşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Afet ve Acil Durumlarda; Görevliler ve afetzedelerin barınma ihtiyacını giderm..
KAPEM Çeşitli Branşlarda Ücretsiz Online Eğitim Veriyor
Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Gençlik Merkezi ve Kapadokya Eğitim Merkezi (Kapem) işbirliği ile Yotube TvNev kanalında o..
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI, THE NEW YORK TIMES’IN TÜRKİYE HATASINI DÜZELTTİRDİ
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’yi her fırsatta karalayan ve son olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede baş..
KAPEM’DE 4 YENİ KURS DAHA AÇILIYOR
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’n de, 4 yeni kurs daha açılıyor. Ücretsiz olarak verilecek kurslara..
Halkla İlişkilerin Oscarları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının oldu
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, “Halkla İlişkilerin Oscarları” olarak kabul edilen ve Uluslararası Halkla İlişkile..
KAPEM’DEN ÜCRETSİZ BİLGİSAYAR KURSU
Nevşehir Belediyesi bünyesindeki Kapadokya Eğitim Merkezi'nde (KAPEM) yeni dönem ücretsiz bilgisayar kursları başladı. ..
KAPEM KURSİYERLERİ, KREŞ VE ANAOKULLARINDA PRATİK EĞİTİMDE
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM) bünyesinde genç kız ve kadınlara yönelik olarak açılan Okul Öncesi Ç..
KAPEM’DE 4 BRANŞTA DAHA EĞİTİMLER BAŞLADI
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM), Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu (ASO) ile işbirl..
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan ‘‘Ülkem İçin Bir Fikrim Var’’ Projesi
82 milyon, beyin fırtınası yapacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: “Ülkem İçin Bir Fikrim V..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI