Bugun...

"agri-dagi-bolgesi/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

BÖLGESİ GENİŞLEME YER SEÇİMİ KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI
NEVŞEHİR ACIGÖL ORGANİZE SANAYİ Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Alanı Yer Seçimi Komisyonu Toplantıs..
NEVÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesinden “Etkili İletişim” Semineri
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışma..
NEVÜ İş Birliği ve Ev Sahipliğinde "Kapadokya Bölgesi Duvar Resimlerinin Korunması ve Araştırılmasına Dair Yapılan Çalışmalar” Konulu Uluslararası Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İtalya’dan Tuscia Üniversitesi, Japonya’dan T..
NEVŞEHİR KOZAKLI TARIMA DAYALI İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ
Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi’nde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde kuruluş çalışmaları devam eden Nevş..
Rektör Aktekin, Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Fizibilite Raporu Sunum ve Değerlendirme Toplantısına Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Valiliğinde yapılan “Tarıma Daya..
NEVŞEHİRLİLER METEOR YAĞMURUNU KAHVECİ DAĞI’NDA İZLEDİ
Nevşehir’de fotoğraf severler ve gökyüzü tutkunları, meteor yağmurunu Nevşehir Belediyesi tarafından Kahveci Dağı’nda dü..
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI, THE NEW YORK TIMES’IN TÜRKİYE HATASINI DÜZELTTİRDİ
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’yi her fırsatta karalayan ve son olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede baş..
Halkla İlişkilerin Oscarları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının oldu
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, “Halkla İlişkilerin Oscarları” olarak kabul edilen ve Uluslararası Halkla İlişkile..
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan ‘‘Ülkem İçin Bir Fikrim Var’’ Projesi
82 milyon, beyin fırtınası yapacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: “Ülkem İçin Bir Fikrim V..
KAPADOKYA TURİZM BÖLGESİ ALTYAPI HİZMET BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Toplantısı, Vali Aktaş başkanlığında, Valilik toplantı salonun..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI