Bugun...

"alt-yapi-sorunu-cozume-kavusuyor" İLE İLGİLİ HABERLER

PINARBAŞI, “SANAYİ SİTESİ SORUNU KANAYAN YARAMIZ"
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı yıllardır sürüncemede kalan Sanayi Sitesi sorunu ..
İl Özel İdaresi Köylerdeki Alt Yapı ve Üst Yapı Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor!!!
Nevşehir İl Özel İdaresi, su kanalizasyon hizmetleri müdürlüğüne bağlı ekipler; köylerdeki Alt Yapı ve Üst Yapı Çalışma..
Gülşehir de Üst Yapı Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Üst yapı sorununu tamamen bitirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Gülşehir Belediyesi, Karavezir Mahalles..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ ALT YAPI VE ÜST YAPI ATAĞINI SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir’de hem yaya hem de araç trafiği için modern ve konforlu bir ulaşım hedefleyen belediye ekipleri bu kez de Hasta..
Gülşehir Caddelerinde Gereksiz Park Sorunu Son Buluyor.
Gülşehir caddelerindeki araç yoğunluğunu azaltmak ve esnaf satışlarını artırmak düşüncesiyle ücretli park dönemi başlıyo..
ÜRGÜP MODERN KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR.
AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk, Ürgüp Pazar esnafına ve halka projelerini anlattı. “Ürgüp Pazar..
Prof. Dr. Aydın NEVÜ’de ‘Birlikte Yaşama Sorunu’ Üzerine Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyoloji Topluluğu tarafından "Birlikte Yaşama Sorunu” konulu konferans d..
100 EVLER KÜMESİ MEVKİİNDE ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
Nevşehir’in Sümer Mahallesi 100 Evler Kümesi mevkiinde Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından alt yapı sorununun çözümü..
Gülşehir Yeni Gençlik Merkezine Kavuşuyor
‘Ülkemizin ilk gençlik merkezlerinden birine sahip olan Gülşehir ilçemizde fiziki şartları nedeniyle sağlık hizmet verem..
Milletvekili Göktürk ve Vali Aktaş'dan S.S. Kapadokya Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'ne ziyaret.
Nevşehir Milletvekili Av. Murat GÖKTÜRK, Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Ürgüp Kaymakamı Mehmet MARAŞLI ile birlikte Ürgüp..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI