Bugun...

"basket-potali-cop-kovalari-ilgi-cekiyor" İLE İLGİLİ HABERLER

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NE REKOR İLGİ
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca 11 ilde düzenlenen “Türkiye Kültür Yolu Festivalleri”nin ilk etabı Kapadokya Balon ve Kül..
KÜN’de “İstiklal’den İstikbal’e” semineri ilgi gördü
Kapadokya Üniversitesi Türk Dünyası Kültür Topluluğu tarafından İstiklal Marşımızın 101’inci yıl dönümü dolayısıyla “İst..
Uçhisar Belediyesi İftar çadırına  yoğun ilgi
Uçhisar Belediyesi tarafından Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında Kadıneli Restoran bahçesine kurulan iftar çadırına yoğ..
Bayram Gazetesi´ne büyük ilgi
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) tarafından ramazan bayramlarında çıkartılan Bayram Gazetesi bu bayram da okuyucularl..
Nevşehirli Vatandaşlardan Halk Günlerine Yoğun İlgi.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, her gün makamında vatandaşları kabul ederek, onların sorunlarını birebi..
Milletvekili Gizligider; Dünyanın Yükünü Türkiye Tek Başına Çekiyor.
Parlamentolar Arası Birlik(PAB) Türk Grubu üyesi olarak ülkemizi ve gazi meclisimizi temsilen New York’ta Birleşmiş Mill..
İngilizce Eğitimine Gençler İlgi Gösteriyor.
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, İngilizce eğitiminin geliştirilmesine..
Forum Kapadokya’daki dev dinozorlara yoğun ilgi!
Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi, eğlencesi ve macerası bol bir etkinliğe daha imza attı. Forum Kapadokya'yı ziyaret ed..
Nevşehir Belediyesi Alo 153 Çağrı Merkezi, Yoğun İlgi Görüyor.
1 Ağustos 2010 tarihinde hizmete kazandırılan Nevşehir Belediyesi Alo 153 Çağrı Merkezi ile vatandaşlar her türlü istek ..
Basket Potalı Çöp Kovaları İlgi Çekiyor
Avanos Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan temizlik ve geri dönüşüm projesi atağı devam ediyor. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI