Bugun...

"bayram-gazetesi-ne-buyuk-ilgi" İLE İLGİLİ HABERLER

"MİNİK ELLER, BÜYÜK HAYALLER"
"Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla "Minik Eller, Büyük Hayaller" adlı et..
Rektör Aktekin’den Vefat Eden NEVÜ Öğrencisi Büşra Bayram İçin Taziye Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, vefat eden Kozaklı Meslek Yüksekokulu (MY..
ESERA Başkanı ve Oxford Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Erduran 'Türkiye’nin Fen Eğitimine Katkı Yapacak Büyük Bir Potansiyeli Var'
Fen Eğitimi alanında söz sahibi kurumlardan bir olan Europen Science Education Research Association (Avrupa Fen Eğitimi ..
Bayram Ekici’nin mutlu günü İrem ve Mustafa dünya evine girdi
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici'nin kı..
KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NE REKOR İLGİ
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca 11 ilde düzenlenen “Türkiye Kültür Yolu Festivalleri”nin ilk etabı Kapadokya Balon ve Kül..
Bayram Ekici'den 69. yıl mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 20 Temm..
BAKAN URALIOĞLU, HIZLI TRENDE İLAVE SEFERLER, KONVANSİYONEL HATKARDA İLAVE VAGONLAR HİZMET VERECEK
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı öncesi, ilk ve ortaöğretim okullarında yaz tatilinin baş..
TGF: 18 gazeteciyi kaybettik acımız büyük
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili vuran deprem..
Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi
Güngör Dilmen’in yazdığı ve Ali Volkan Çetinkaya’nın yönettiği "Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını" adlı tiyatro oyunu,..
BÜYÜK ZAFER'İN 100. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI
30 Ağustos Zafer Bayramı Nevşehir’de düzenlenen tören ile kutlandı.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI