Bugun...

"bekir-odemis/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesinden “Etkili İletişim” Semineri
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışma..
Sanatçımız Bekir Dündar’ın İlk Klibi “Yoruldum” Yayında
Anadolu’nun yiğit yürekli yanık sesli sanatçısı Bekir Dündar’ın "YORULDUM" adlı klip çalışması sosyal ve dijital platfor..
Alev Alatlı ile Murakabe Günleri’nin Konuğu Bekir Ağırdır
Kapadokya Üniversitesi youtube kanalı üzerinden yapılan “Alev Alatlı ile Murakabe Günleri” yayınının yeni dönemdeki ilk ..
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI, THE NEW YORK TIMES’IN TÜRKİYE HATASINI DÜZELTTİRDİ
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’yi her fırsatta karalayan ve son olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede baş..
Halkla İlişkilerin Oscarları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının oldu
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, “Halkla İlişkilerin Oscarları” olarak kabul edilen ve Uluslararası Halkla İlişkile..
Hüseyin Ödemiş Projelerini Anlatacak
Saadet Partisi Gülşehir belediye başkan adayı Hüseyin ÖDEMİŞ, 09.02.2019 tarihinde Gülşehir belediye düğün salonunda pro..
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan ‘‘Ülkem İçin Bir Fikrim Var’’ Projesi
82 milyon, beyin fırtınası yapacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: “Ülkem İçin Bir Fikrim V..
Bekir Ödemiş’e Hemşehrilerinden Destek
Düzenli olarak hemşehrileriyle bir araya gelen Bekir Ödemiş , esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunarak gönüllere dokunuyor. ..
Ödemiş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor.
Saadet Partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı İşadamı Hüseyin Ödemiş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam e..
Ödemiş'den MHP'ye Ziyaret.
Saadet Partisi Gülşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Ödemiş ve Saadet Partisi İlçe Başkanı İrfan Canlı, MHP Gülşehir Be..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI