Bugun...

"bilim" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Enstitüsü Üç Kategoride Bilim Ödülü Aldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Enstitüsü Müdür Yardımcılarından Dr..
İL SANAYİ VE TEKNOLOJİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖĞRENCİLERE BİLİM ÇOCUK DERGİSİ…
Nevşehir İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünce 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında öğrencilere Tübitak Bilim Ç..
Rektör Aktekin, Bilim ve Teknoloji Tutkunlarını “STEM & Makers Fest/Expo”ya Davet Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) düzenleyici paydaşı olduğu bilim ve teknoloji festivali STEM & Makers Fest..
BİLİM SANAT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ, TÜBİTAK YARIŞMASI’NDA KAYAŞEHİR PROJELERİ İLE NEVŞEHİR’İ TEMSİL EDİYOR
Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Kayseri’de düzenlenen TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma ..
NEVÜ’den Bilim ve Teknoloji Merkezlerine Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, bilim ve teknoloji me..
NEVÜ NEVEMM’den “Bilim ve Felsefe Söyleşileri” Serisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından 20..
NEVÜ’den Üç Bilim İnsanı “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” Listesinde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’den 3 bilim insanı, ScienceDirect PLOS Biology dergisinin yayınladığı "Dün..
NEVÜ 4. Uluslararası Mersin Bilim Şenliğinde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenen ‘4'ncü Uluslararası Mersin Bili..
BELEDİYE BAŞKANI ARI, BİLİM FUARI SERGİSİNE KATILDI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Mehmet Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu Bilim Fuarı’nda yaptığı konuşmada, geçmişte ho..
Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı.
Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerin hazırladığı 2019 TÜBİTAK Projesi ile ilgili ürünlerinin sergilend..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI