Bugun...

"bisiklet-etkinliginde-parkur-degisikligi" İLE İLGİLİ HABERLER

ÜNİVERSİTELER ARASI ATAMA VE YER DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ HAZIRLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRMELİ
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkan yardımcısı, Nevü-Bilgi İşlem idari personeli İbrahim Doğan; Nevşehir Hacı Bektaş Ve..
BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLLARININ KONFORORU ARTIRILIYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan bisiklet ve yürüyüş yolunun yenilenmesi için çalış..
BİSİKLET ETKİNLİĞİNDE PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ
Nevşehir Belediyesi tarafından kentte bisiklet kullanımını teşvik etmek ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 03 Ağustos..
NEVÜ Öğrencilerinden “Bahar Bisiklet Turu” Etkinliği
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bisiklet Kulübü, Damla Nevşehir ve Nevşehir Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenle..
KAPADOKYA 5 GÜNDE 5 BİSİKLET ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR.
Bu yıl 13-17 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali için Yol ve Dağ Bisikleti tutkunl..
SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİ (SUT) DEĞİŞİKLİĞİ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebli..
NEVŞEHİR ULUSLARARASI STANDARTLARA UYGUN YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET PARKURUNA KAVUŞUYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen uluslararası standartlara uygun yürüyüş ve bisiklet parkurunun yapımı dev..
BİSİKLET TURU ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR.
Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Gülşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idaresi, öğretmenleri ve öğrenci..
Bisiklet Takımı Madalya İçin Pedal Basacak
Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet takımı, 03-05 Şubat 2017 da Alanya da yapılacak K.AP Türkiye Şampiyonası yarışlarına hız..
Yürüyüş Ve Bisiklet Parkuru 2017 Yaz Döneminde Hizmete Kazandırılıyor
2004 yılından beri gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye’ye örnek uygulamalara imza atan Nevşehir Belediyesi, 2017 yılı ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI