Bugun...

"cesitli-suclar" İLE İLGİLİ HABERLER

11 Farklı Olayda Çeşitli Miktarlarda Uyuşturucu Ele Geçirildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; çeşitli miktarlarda..
Jandarma Operasyonunda Çeşitli Miktarlarda Uyuşturucu Ele Geçirildi.
Jandarmanın 16 Ağustos 2023 tarihinde Acıgöl İlçesi mülki sınırları içerisinde, Bir kişiye ait ev ve eklentilerinde yapt..
Narkotik Çalışmalarında Çeşitli Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerin ve Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Nevşehir'de uyuşturucuya yönel..
Çeşitli Suçlardan 10 Kişi Tutuklandı
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde son bir hafta içerisinde yapılan çalışmal..
Çeşitli Suçlardan Aranan 5 Kişi Tutuklandı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri ile Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordi..
Gülşehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çeşitli Etkinlikler ile Kutlanıyor.
Gülşehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Gülşehir Hükümet Konağı önünde düzenlenen, Atatürk Anıtına çelenk sun..
AFAD, Çeşitli İşletmelerin Personellerine Eğitim Düzenlemeye Devam Ediyor.
2021 yılı “Türkiye Afet Eğitim Yılı” olarak belirlenmesi sebebiyle bu kapsamda Nevşehir İl AFAD Müdürlüğü eğitmenlerince..
KAPEM Çeşitli Branşlarda Ücretsiz Online Eğitim Veriyor
Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Gençlik Merkezi ve Kapadokya Eğitim Merkezi (Kapem) işbirliği ile Yotube TvNev kanalında o..
  Gülşehir'de Çeşitli Suçlardan Aranan İki Şahıs Tutuklandı
Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği ekiplerince “Yağma (Gasp) ve Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyar..
Rektör Bağlı Bilimsel İşbirliği Kapsamında ABD’deki Çeşitli Üniversitelerle Görüşmeye Devam Ediyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve beraberindeki heyet, bilimsel işbirliği kapsam..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI