Bugun...

"derinkuyu-24-kasim-ilkokulunda-nezaket-ve-hosgoru-konusuldu" İLE İLGİLİ HABERLER

Uçhisar Belediye Başkan Adayı Süslü’den nezaket ziyaretleri
Ak Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Osman Süslü sırasıyla MHP, YRP, İyi Parti ve BTP Uçhisar Belediye Başkan adayları..
YERİNDE DEĞERLENDİRME YAPMAK AMACIYLA DERİNKUYU VE ACIGÖL İLÇELERİNDE OKUL MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI başkanlığında; Derinkuyu ve Acıgöl ilçelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlerin..
Derinkuyu'da Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı.
Hırsızlık ihbarı üzerine harekete geçen Derinkuyu'da ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri hırsızlık şüphelisi şahsı yakaladı..
NTSO KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meclis toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı ..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mes..
Terlemez köyü İlkokulunda Trafik Kuralları Eğitimi Verildi.
Gülşehir ilçesine bağlı Terlemez köyü ilkokulunda İçişleri Bakanlığının “Güvenli Okul - Güvenli Gelecek’’, “Çocukların E..
Derinkuyu İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu
Derinkuyu ilçesi mülki sınırları içerisinde yapılan çalışmalarda; çeşitli miktarda uyuşturucu ile ruhsatsız tabanca ele ..
Derinkuyu İlçesinde Narkotik Operasyonu.
Derinkuyu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma ekibi devriye görevini ifa ettiği esnada durumundan şüphele..
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Töreni Düzenlendi
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 83. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Nevş..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 10 KASIM MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. y..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI