Bugun...

"destegini-hicbir-zaman-eksiltmedigini" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR BELEDİYESİ TÜRK SPORUNA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Spor Tırmanış Küçükler A-B ve Gençler Aday Milli Takım Gelişim Kampı Nevşehir Be..
Açıkgöz, ''Kadınlar, Bizim İçin Her Zaman Değerlidir''
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayıs..
Açıkgöz ve Arı Üniversite Öğrencisi Gençlerin Desteğini Aldı
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, üniversite öğrencisi gençler..
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halep’ e 135 ton un Gönderildi.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halep’ e un yardımı kampanyası neticesinde toplanan 135 ton unun Halep’ e ..
Başbakanımız TBMM’ de AK PARTİ Grup Toplantımızda Konuştu
AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, TBMM Grup Toplantısı’ mızda yaptığı konuşmada, 14 yıl b..
özel - ÜRGÜPSPOR´A NEDEN DESTEK VERİLMİYOR?
Nevşehir Birinci Amatör Liginde mücadele eden Ürgüpspor, Ürgüp Belediyesinin desteğini geri çekmesi nedeniyle zor günler..
 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası
Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılarımıza, sevgi ve saygıyı dile getirmek için, 1982 yılında Dü..
ÜLKEMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ HEDEF ALAN HİÇBİR EYLEM BAŞARIYA ULAŞAMAYACAKTIR
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ekici Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin ..
“DÜNYA LİDERLİĞİNE OYNAYAN TÜRKİYE İÇİN ESNAFIMIZ HER ZAMAN  YANIMIZDA”
Nevşehir AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Lale ve Yeni San..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI