Bugun...

"din-gorevlileri-umre-sinavinda" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ’DE SANDIK GÖREVLİLERİ EĞİTİLDİ
AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanlığı tarafından, 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet..
Ekici'den kınama; Güvenlik terörüne kimse dur demiyor
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Özel güvenlik görevlileri yetkilerini ve görevlerini aşarak gazeteci..
2017 YILI UMRE KAYITLARI BAŞLADI
Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre organizasyonu ile Nevşehir ilimizden Suudi Arabistan’a umreye gitmek üzere kayıtla..
DİN GÖREVLİLERİNDEN EMEKLİ İMAMLARA ZİYARET
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından organize edilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Din görevlil..
Nevşehir Müftülüğü, Umreci Adaylarını Bilgilendirme Semineri Düzenledi.
Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile İlimizden Mart ayı Turlarında bulunan Normal ve Ekonomik Kısa Tiple umr..
Din Görevlileri Umre Sınavında...
2016 Yılı Umre organizasyonunda görevlendirilecek Din görevlisi personeli seçimi için, 21-22 Kasım 2015 Cumartesi ve Pa..
EĞİTİM BİR-SEN'DEN UMRE PROGRAMI
Geçtigimiz yıllarda Umre Programramlarıyla oldukça ses getiren Eğitim-Bir-sen kutsal topraklara umre ziyareti düzenliyec..
Zihni Paşa Camii Öğrencilerini Ödüllendirdi
2015 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, Nevşehir Merkez Zihni Paşa Camii Din görevlileri, Yaz Kur’an Kur..
CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI BAŞLADI
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl belirli temalar çerçevesinde düzenlenen ve bu yılda "Namaz Aşktır. Üşenme ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI