Bugun...

"diyarbekirspor-as-macina-hazirlaniyor/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

Deprem Bölgelerine Gönderilmek üzere Konteynır Hazırlanıyor.
Depremden etkilenen illerimize gönderilmek üzere Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencile..
Nevşehir Belediye Spor, Derince Spor Maçına Hazırlanıyor.
Nevşehir Belediye Spor hafta içi kendi evinde karşılaşacağı Belediye Derincespor müsabakası için hazırlıklarına devam ed..
Nevşehir Belediye Spor Diyarbekirspor AŞ Hazırlıkları Devem ediyor
Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 20 haftasında oynayacağı Diyarbekirspşpor AŞ müsaba..
Nevşehir Belediyespor, Diyarbekirspor AŞ maçına hazırlanıyor
Nevşehir Belediye Spor hafta içi Deplasmanda karşılaşacağı Diyarbekirspor AŞ müsabakası için hazırlıklarını bir günlük i..
NEVŞEHİR BELEDİYESPOR, PAZARSPOR MAÇINA HAZIR
Nevşehir Belediyespor, ligin 2. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Pazarspor maçı için Rize’ye gitti. Kırmızı beyazlı ..
2 Mahallede Sokak Sağlamlaştırma ve Cephe  İyileştirme Projesi Hazırlanıyor.
Nevşehir’in 2 ayrı merkezinde Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi çalışmalarına, Nevşehir Belediyesi Stra..
ÜNVER; NEVŞEHİR DEV YATIRIMLARA HAZIRLANIYOR
Son yıllarda birbiri ardına gerçekleştirilen yatırımlarla gelişen ve değişen bir şehirciliğin sergilendiği Nevşehir, bu ..
YENİLİKÇİ GENÇLİK PLATFORMU GENÇLİK KONSERLERİNE HAZIRLANIYOR.
Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu, Nevşehir’de bulunan ve yaşayan özellikle üniversiteli gençler için mini konser haz..
BOKSÖRLERİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA İDDİALI HAZIRLANIYOR
Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na 5 boksörle katılacak Nev..
NGC DEV ORGANİZASYONA HAZIRLANIYOR
NEVŞEHİR (MHA) Nevşehir’de bulunan gazetecilerin büyük oranda temsil edildiği, sosyal ve mesleki içerikli çalışmalarıyla..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI