Bugun...

"e-imza-donemi-basliyor" İLE İLGİLİ HABERLER

ZORUNLU KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI 1 ARALIK’TA BAŞLIYOR..
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı yazılı açıklama ile 1 Aralık- 1 Nisan tarihleri arasında kalan ..
resim yok
Merkez Av Komisyonu, Av Döneminde geçerli olmak üzere ülkemizde kara avcılığıyla ilgili aşağıda yer alan avlanma usul ve..
TES. ŞUBE BAŞKANI URGENÇ İLÇELER YETKİLİ SENDİKA MUTABAKAT METİNLERİ İMZA ALTINA ALINDI.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç yetkili sendika belirleme toplantılarının ilçeler bazında tamamlandı..
Okul Öncesinde Haftada 5 Gün Ücretsiz Yemek Uygulaması 6 Şubat'ta Başlıyor
Öğrencilere ücretsiz yemek uygulamasının önemli bir destek uygulaması olduğuna işaret eden Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZ..
ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDE KREDİ KARTI İLE ÖDEME DÖNEMİ BAŞLADI
Nevşehir’de toplu taşıma için özel halk otobüslerini kullanacak olan vatandaşlar, ödemelerini NEVKART’ın yanı sıra temas..
Jandarma, Roma Dönemi Eserlerine El Koydu.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefe..
3. Liseliler Öykü Yarışması Başlıyor
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümümüzün düzenlediği ödüllü “Teknoloji ve İnsan” konulu geleneksel öykü yazma yarışması başlıy..
Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST Başlıyor.
Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknolo..
Derinkuyu MYO’dan 2021-2022 Dönemi Eğitim Öğretim Hazırlıkları İşbirliği ve İnceleme Ziyaretleri
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu,..
2020-2021 Av Dönemi Sona Erdi.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. bölge Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmeye göre; Av sezonunun..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI