Bugun...

"emitt-fuari" İLE İLGİLİ HABERLER

NTSO TTİ İZMİR FUARI’NDA
Nevşehir Valiliği öncülüğünde, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) koordinasyonunda, 7-9 Aralık 2023 tarih..
NEVÜ Sivas Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’nda
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), dokuzuncu Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) tarafından koordin..
ORTA ANADOLU KARİYER FUARI ORAKAF’23 HAKKINDA DUYURU
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, “Yetenek Her Yerde” temasıyla 2019 yılında başlatılan ..
NEVÜ “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022”de
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK..
NEVÜ ‘Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı’nda
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Türkiye’nin önde gelen üniversit..
BELEDİYE BAŞKANI ARI, BİLİM FUARI SERGİSİNE KATILDI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Mehmet Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu Bilim Fuarı’nda yaptığı konuşmada, geçmişte ho..
Yazar Aytekin Hatay Kitap Fuarı ve söyleşi etkinliklerine katıldı
Gazeteci yazar Osman Aytekin 3. Hatay Kitap Fuarı, okullarda söyleşilerde bulundu ve Ergin Medya TV’de canlı yayına katı..
Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı.
Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerin hazırladığı 2019 TÜBİTAK Projesi ile ilgili ürünlerinin sergilend..
NEVÜ, Şanlıurfa '10. Kariyer Günleri Fuarı’na Katıldı
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Harran Üniversitesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valili..
23. EMITT Sona Erdi
Bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) sona erdi. İstanbul Beylikdüzü TÜ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI