Bugun...

"geleneksel-hale-getirdigi-vadi-yuruyusu" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Kapadokya Yaşayan Miras Müzesi’nde 7’den 70’e Kapadokya Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kapadokya Araştırma ve Uygulama Merkezi (NEVKAM)’ne bağlı Kapadokya Yaşaya..
Bağımlılığa Karşı Farkındalık Oluşturmak Amacıyla Vadi Yürüyüşü
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından “Bağımlılığa karşı farkındalık oluşturmak” amacıyla vadi yürüyü..
Geleneksel Sultan Nevruz Cemi Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Enstitüsü, Ankara TV, Ehl-i Hak Aka..
Gülşehir'de "29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü" Gerçekleştirildi.
Gülşehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında Açıksaray örenyerinde "Cumhuriyet Yürüyüşü" düzenlend..
Nevşehir'de “Kadına Şiddete” Karşı Vadi Yürüyüşü Düzenlendi
Nevşehir’de “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında vadi..
Göreme'de Ticari Taksi Plakası Sahiplerini Buldu
Göreme belediyesinin aldığı karar ile gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin ulaşımlarını daha da kolay hale getirilmes..
NEVÜ’de Geleneksel Bayramlaşma Töreni Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de Ramazan Bayramı vesilesiyle geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştiri..
NEVÜ Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) personeli ve aileleri, geleneksel olarak düzenlenen ‘İftar Yemeği’nde bulu..
TÜRK EĞİTİM SEN 100.YIL ANISINA VADİ YÜRÜYÜŞÜ YAPTI.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi üyesi eğitim çalışanları bu hafta sonu pazar günü “100.Yılda Aynı Ruhla Atam Yolundayız...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI