Bugun...

"geleneksel" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Kapadokya Yaşayan Miras Müzesi’nde 7’den 70’e Kapadokya Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kapadokya Araştırma ve Uygulama Merkezi (NEVKAM)’ne bağlı Kapadokya Yaşaya..
Geleneksel Sultan Nevruz Cemi Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Enstitüsü, Ankara TV, Ehl-i Hak Aka..
NEVÜ’de Geleneksel Bayramlaşma Töreni Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de Ramazan Bayramı vesilesiyle geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştiri..
NEVÜ Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) personeli ve aileleri, geleneksel olarak düzenlenen ‘İftar Yemeği’nde bulu..
NEVÜ’de 7. Geleneksel Mangalda Hamsi Şöleni
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla geleneksel ol..
Geleneksel Hatim Duası Lale Camii’nde Yapıldı.
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından gençlerimize cami alışkanlığını kazandırmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıy..
Geleneksel fasulye günleri bu kez Bekir Efendi camiindeydi
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığının düzenlediği ve her geçen gün daha fazla vatandaşın katılımıyla düzenlenen gelen..
GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA, 25 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
Nevşehir’de, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek geleneksel bayramlaşma, Ramazan Bayramının birinci günü olan 25 Hazi..
GELENEKSEL İFTAR SOFRASINA İLGİ DEVAM EDİYOR
Nevşehir Belediyesi’nin hayırsever vatandaşların destekleri ile geleneksel olarak sürdürdüğü iftar sofrasından her gün y..
14. KAPADOKYA GELENEKSEL YEMEK FESTİVALİ
Nevşehir'in Göreme beldesindeki festivalde yemek yarışmaları düzenlendi, aşçılar şekil verdikleri bal kabağı ve karpuzla..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI