Bugun...

"havacilik-sohbetleri-nde-iha-teknolojileri-konusuldu" İLE İLGİLİ HABERLER

ASEM’in Düzenlediği Sanat Sohbetlerinin Üçüncüsü Gerçekleştirildi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASEM)in düzenlediği Sanat So..
Altınay Savunma Teknolojileri’nden Yeni Üretim Tesisi Müjdesi
Türkiye'nin savunma ve havacılık sektöründeki önemli oyuncularından Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş., büyüme stratejil..
Havacılık Sohbetleri’nin konuğu Patrick Ky oldu
Kapadokya Üniversitesinin havacılık sektörünün önde gelen isimlerini ağırladığı Havacılık Sohbetleri Youtube canlı yayın..
Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST Başlıyor.
Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknolo..
HAVACILIK SOHBETLERİ’NDE ICAO TÜRKİYE İLİŞKİLERİ KONUŞULDU
Kapadokya Üniversitesinin havacılık sektörünün önde gelen isimlerini ağırladığı Havacılık Sohbetleri Youtube canlı yayın..
Havacılık Sohbetleri’nde İHA Teknolojileri Konuşuldu
Kapadokya Üniversitesinin yeni yayın serisi “Havacılık Sohbetleri”nin ilk yayını, TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A..
Sivil Havacılık Günü Paraşüt Atlayışı ile Kutlandı
7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü’nü kutlamak üzere Kapadokya Üniversitesi Sıcak Hava Balonu ve Hava Gemisi Uyg..
Ekoloji ve Kahverengi Devrim Kapadokya Üniversitesinde Konuşuldu
Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği Kurucularından Güneşin Aydemir, Kapadokya Üniversitesi Kent, Çevre ve Yerel Yö..
Ortaçağ’da Kilise-Tiyato İlişkileri Bezirhane'de Konuşuldu
Bezirhane Buluşmaları kapsamında Nevşehir'e gelen Prof. Dr. A. Murat Tuncay, “Afaroz’dan Festivale Ortaçağ Kültürü’nde K..
Bezirhane’de Suriyeli Sığınmacılar Konuşuldu
Bezirhane Buluşmaları Nisan ayı etkinliği kapsamında “Ulusal’dan Yerel’e: Suriyeli Sığınmacılar” konulu söyleşi düzenlen..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI