Bugun...

"ikinci-donem" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ’den “Filistin” Konulu İkinci Fotoğraf Sergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü İsrail’in Filistin’de uluslararası hukuka ve vicdani değerlere ..
NEVÜ İlahiyat Fakültesi’nden 6. Dönem Mezuniyet Gururu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yıllı 6. dönem mezu..
“İkinci Caddenin Mahkumu” Adlı Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İzmi..
NEVÜ’de İkinci Grup “İlk Yardımcı Eğitimleri” Tamamlandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurulunda, kurum personellerinin “İlk Yardımcı..
Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşamasında 25 Bin Öğrenci Okula Başladı
Nevşehir’de ilkokul 2, 3, 4. sınıflar, 8. ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ile özel eğitim öğrencileri ..
2019 YILI İL KOORDİNASYON KURULUNUN 2. DÖNEM TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen ve Nevşehir’de devam eden yatırımların genel değerlendirmesinin yapıldığı İl Koo..
TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve 27. Dönem TBMM Başkanlık Divanı Üyelerinden Anıtkabir’e ziyaret
TBMM Başkanvekilleri, diğer Başkanlık Divanı üyeleri ve AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Musta..
İkinci Dönem Eğitim- Öğretim Yılı Başladı
2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı ikinci dönemi, 15 günlük yarıyıl tatilinin ardından İl genelinde okul öncesi, ilkokul, ort..
27. DÖNEM NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYALARI
27. Dönem Milletvekiliği Aday Adaylığı süreci başladığından bu yana Nevşehir Ak Parti İl Başkanlığı ve Ak Parti Genel me..
Başkan Parmaksız, “İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti” Yönetmeliğini Değerlendirdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, yürürlüğe giren “İkinci El Motorlu Kara Taşı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI