Bugun...

"ingilizce-egitimine-gencler-ilgi-gosteriyor" İLE İLGİLİ HABERLER

ESERA Başkanı ve Oxford Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Erduran 'Türkiye’nin Fen Eğitimine Katkı Yapacak Büyük Bir Potansiyeli Var'
Fen Eğitimi alanında söz sahibi kurumlardan bir olan Europen Science Education Research Association (Avrupa Fen Eğitimi ..
KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NE REKOR İLGİ
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca 11 ilde düzenlenen “Türkiye Kültür Yolu Festivalleri”nin ilk etabı Kapadokya Balon ve Kül..
KÜN’de “İstiklal’den İstikbal’e” semineri ilgi gördü
Kapadokya Üniversitesi Türk Dünyası Kültür Topluluğu tarafından İstiklal Marşımızın 101’inci yıl dönümü dolayısıyla “İst..
GENÇLER İÇİN BASKETBOL VE FUTBOL TURNUVALARI DÜZENLENECEK
Nevşehir Belediyesi tarafından, 13-17 yaş arası kızlar ve erkekler basketbol ve erkekler futbol turnuvası düzenlenecek. ..
Ülkücü Gençler, Çanakkale tırını gezdi
Nevşehir Ülkü ocakları Ortaöğretim Birimi gün içerisinde Çanakkale 1915 Müzesi Gezici Tırını gezdi.
YABANCI GENÇLER NEVŞEHİRLİ ÇOCUKLAR İÇİN GÖNÜLLÜ OLUP PARK YAPIMINDA ÇALIŞTI
Düğnyanın farklı ülkelerinden Türkiye’ye gelerek UNESCO tarafından desteklenen gönüllü çalışma programına katılan gençle..
Uçhisar Belediyesi İftar çadırına  yoğun ilgi
Uçhisar Belediyesi tarafından Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında Kadıneli Restoran bahçesine kurulan iftar çadırına yoğ..
Altınyıldız Kreş ve Anaokullarında Mükemmel İngilizce Öğretimi.
Nevşehir'in okul öncesinde örnek okulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda öğrenciler İngilizce öğrenmenin ayrıcal..
Başkan Türker, gençler ile bire bir ilgileniyor
Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasına sahip Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, katıldığı seçim gezilerinde g..
Başkan Karaaslan ve Ülkücü Gençlerden Örnek Davranış
Uçhisar Belediyesi, Ülkü Ocağının gençleriyle birlikte zorlu kış şartlarından dolayı doğal ortamda yaşayan hayvanların b..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI