Bugun...

"kacak-sigarayla-mucadelemiz-hiz-kesmiyor" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir'de Kaçak Sigara Operasyonu
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ve İl Merkez Jandarma komutanlığı ekiplerince müşt..
Nevşehir'de Kaçak İçki Operasyonu.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında icra edilen fa..
Gülşehir Jandarmasından Kaçak Ürün Operasyonu
Gülşehir İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerinin Özbekistan uyruklu şahıslar üzerinde yaptığı aramada 5BİN,50 paket elektr..
Jandarma, Kaçak Avcı Avında.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve İl Merkez Jandarma Komutanlığı ekipl..
93 şişe (8,370 litre) kaçak/sahte alkol (Viski) ele geçirildi.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Kaçakçılık ile Mücadele kapsamında; Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumlul..
Nevşehir Jandarması Kaçak İçki Kontrolü Yaptı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Kaçak/Sahte Alkollü İçki İle Mücadele kapsamında; 27 Aralık 2021 günü “Türkiye Müştere..
Hacıbektaş'ta 732 şişe (1.098 litre) Kaçak İçki Ele Geçirildi.
Hacıbektaş İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında icra edilen faaliyette, 732 şişe kaçak İçki ile 1448 adet bas..
Nevşehir'de Kaçak Tütün ve Makaron Ele Geçirildi
Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri İlimizde Suç ..
Avanos'da Bandrolsüz Kaçak Tütün Yakalandı.
Avanos Emniyet Müdürlüğü ekipleri'nin yaptığı Yol Kontrol ve Uygulamada araç içerisinde “67,7 gr. kıyılmış tütün” ele ge..
350 kg. Bandrolsüz Kaçak Tütün Ele Geçirildi.
Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri; Sarıyazı Yol Kontrol ve Aramaları Noktasında yapmış olduğu denetlemede 02 BF*** ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI