Bugun...

"kardelen-koleji-nde-toplum-sagligi-yetkilileri-konferans-verdi" İLE İLGİLİ HABERLER

6 Şubat Depreminin Ardından Kurulan Dulkadiroğlu Duk-Orkestrası İlk Konserini NEVÜ’de Verdi
6 Şubat depreminin ardından depremin acılarını ve yaşanan travmaları atlatmak için Kahramanmaraş’ta görev yapan müzik ..
NEVÜ’de “Türkiye ve Enerji” Konulu Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de ODTÜ Elektrik – Elektronik Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. ..
Avanos Belediye Başkanı İbaş Seçim Çalışmalarına Start Verdi
Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile start veri..
NEVÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi İle Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Nevşehir İl Sağlık M..
NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Hasta Hizmeti Sunmaya Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde halka açık olarak ağız ve diş sağlığı a..
NÜKÇAM’dan Cezaevinde “Toplu Alanlarda Yaşam” Konulu Konferans
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) ve Nevşehir E Ti..
NEVÜ İş Birliği ve Ev Sahipliğinde "Kapadokya Bölgesi Duvar Resimlerinin Korunması ve Araştırılmasına Dair Yapılan Çalışmalar” Konulu Uluslararası Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İtalya’dan Tuscia Üniversitesi, Japonya’dan T..
NEVÜ NÜKÇAM’dan Cezaevinde ‘Kadınların Ruh Sağlığının Korunması’ Konulu Konferans
Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araşt..
GÖNÜLLÜLER ÇOCUKLAR İÇİN EL ELE VERDİ
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Sen De Gönüllü Ol Çocukların Eğiti..
AİLE HAFTASI NEDENİYLE KONFERANS DÜZENLENDİ
Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Eğitim Merkezi (KAÇEM) kursiyerlerine yönelik ‘..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI