Bugun...

"karne-hediyesi/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ’den Öğrencilere “Ramazan Ayı”na Özel “Kur’an Yolu Meali” Hediyesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü “Ramazan Ayı” vesileyle, üniversitede eğitim-öğretim gören öğre..
NEVÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesinden “Etkili İletişim” Semineri
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışma..
Vali Becel, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu.
2022-2023 Eğitim Öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesi sebebiyle Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İstiklal Ortaokulu..
Rektör Aktekin’den Sınavlara Hazırlanan Öğrencilere Kitap Hediyesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite kütüphanesinde sınavlara hazır..
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI, THE NEW YORK TIMES’IN TÜRKİYE HATASINI DÜZELTTİRDİ
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’yi her fırsatta karalayan ve son olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede baş..
BELEDİYE BAŞKANI ARI’DAN ÖĞRENCİLERE OKUL HEDİYESİ
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle minik öğrenciler okula TRT Çocuk kanalının sevilen kahramanı Pırıl ..
Halkla İlişkilerin Oscarları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının oldu
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, “Halkla İlişkilerin Oscarları” olarak kabul edilen ve Uluslararası Halkla İlişkile..
Duyarlı sürücülere, Ülkücülerden 50. yıl hediyesi
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından trafik kurallarına uyan ve seyir halinde kemer takan sürücülere, Ülkü Ocakları’nın 50...
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan ‘‘Ülkem İçin Bir Fikrim Var’’ Projesi
82 milyon, beyin fırtınası yapacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: “Ülkem İçin Bir Fikrim V..
İş adamı İnce’den genç birliğe forma hediyesi
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Genç Birlik şube başkanlığına iş adamı Ali İnce taraf..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI