Bugun...

"kimligi-belirsiz-kisiler-tarafindan" İLE İLGİLİ HABERLER

TKDK TARAFINDAN IPARD III PROGRAMI 1. BAŞVURU ÇAĞRI İLANINA ÇIKILDI
Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 21 Mart 2024 tarihinde Bir..
"YERELDEN EVRENSELE PROJESİ" KAPSAMINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYE TAKDİM EDİLDİ
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI, şube müdürü Feyyaz SOLAK, İl Milli Eğitim Müdürlüğü vizyon gelişim süreci kapsamın..
AHİKA Tarafından Ücretsiz Online Çizgi Film Eğitimi
2022-2023 Genç İstihdamı Teması kapsamında Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından çizgi film sanatını meslek edinmek isteyen ..
Hırsızlık Şüphelisi 4 Kişi JASAT Tarafından Yakalandı.
Yapılan Buğday çalındı İhbarını değerlendiren JASAT Ekipleri; Acıgöl ve Avanos ilçe jandarma ekipleriyle koordineli olar..
Gülşehir Jandarması Tarafından Yakalanan Şahıs Tutuklandı.
“Hükümlünün veya Tutuklunun Kaçması” suçundan yakalama kaydı bulunan şahıs Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ek..
Gülşehir'de Hırsızlık Olayına Karışan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı.
Gülşehir ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakalayarak Adalet'e..
TKDK TARAFINDAN IPARD II PROGRAMI 11. BAŞVURU ÇAĞRI İLANINA ÇIKILDI
11. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbirinden başvurular k..
NEVÜ 'Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' Alanında YÖK Tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversite’ Olarak Kabul Edildi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu kararıyla, 'Doğal ve Kültürel Mi..
Nevşehir ve Gülşehir: “Kasten Öldürme” ve “Silahla Tehdit” Suçundan Aranan Kişiler Yakalandı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) Nevşehir ve Gülşehir: “Kasten Öldürme” ve “Silahla ..
Rektör Aktekin, Anadolu Ajansı Tarafından Düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" Oylamasına Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI