Bugun...

"kirsal-kalkinma-destekleri" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir’de Firmalara Yönelik “Sınai Mülkiyet & Devlet Teşvik, Hibe ve Destekleri Bilgilendirme Programı”
Nevşehir’de Firmalara Yönelik “Sınai Mülkiyet & Devlet Teşvik, Hibe ve Destekleri Bilgilendirme Programı” Düzenlenecek..
Kapadokya Üniversitesi (KÜN), ORAN Kalkınma Ajansıyla İmzaladığı İş Birliği Protokolü Kapsamında ‘Uçak Bakım Teknisyeni’ Yetiştirecek
KÜN, ORAN Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘Are You Ready to Fly? Aircraft Maintenance Technician Training’ projesi ..
“İş Dünyası için Yerel Kalkınma” projesinin dördüncü etkinliği Kapadokya’da yapıldı
Türkiye’nin en büyük bağımsız ve gönüllü iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve ABD ..
KOP ve Kalkınma Ajansları 2. İstişare Toplantısı Yozgat’ta Yapıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile 8 ilden oluşan KOP bölgesinde faaliyet g..
NEVÜ 'Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' Alanında YÖK Tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversite’ Olarak Kabul Edildi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu kararıyla, 'Doğal ve Kültürel Mi..
NEVÜ’de “11. Kalkınma Planı ve Üniversitelerin Rolü” Konulu Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü tarafından “11. Kalkınma Planı ve Ü..
TUBİTAK TEYDEB Destekleri Tanıtım Günü Gerçekleştirildi
Nevşehir ilinde AR-GE potansiyelinin artırılmasına yönelik olarak Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği etkinlikleri kapsamın..
BELEDİYE BAŞKANI SEÇEN, AHİLER KALKINMA AJANSI ŞUBAT AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Niğde Valiliğinde gerçekleştirilen Ahiler Kalkınma Ajansı’nın 2019 yılı Şubat ay..
11. Kalkınma Planı Hazırlık Çalışmaları Kapsamında AHİKA İl Toplantıları Gerçekleştiriliyor
Türkiye’nin gelecek 5 yıl içinde ulaşmak istediği hedefleri ortaya koyacak olan On Birinci Kalkınma Planı (2019-2023) ha..
Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği üyesi kadınlar, Ankara’daki kadınlar günü etkinliğine katıldı.
Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği üyesi kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Ba..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI