Bugun...

"kun-cevreci-beseri-bilimler-merkezi-16-istanbul-bienali-ne-katki-sagliyor" İLE İLGİLİ HABERLER

ASEM’in Düzenlediği Sanat Sohbetlerinin Üçüncüsü Gerçekleştirildi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASEM)in düzenlediği Sanat So..
NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Profesör Ataması Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Topla..
NEVÜ Teknopark Patent Ofisi, Avrupa Patent Ofisi Bilgi Merkezi (PATLIB) Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kapadokya Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi bünyesinde faaliyetlerine dev..
NEVÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi İle Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Nevşehir İl Sağlık M..
NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Hasta Hizmeti Sunmaya Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde halka açık olarak ağız ve diş sağlığı a..
NEVÜ’den Öğrencilere Yönelik ‘Kariyer Merkezi Öğrenci Destek Ofisi’ Hizmeti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere güvenlik, rehberlik..
ESERA Başkanı ve Oxford Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Erduran 'Türkiye’nin Fen Eğitimine Katkı Yapacak Büyük Bir Potansiyeli Var'
Fen Eğitimi alanında söz sahibi kurumlardan bir olan Europen Science Education Research Association (Avrupa Fen Eğitimi ..
NEVÜ Kariyer Merkezi’nden, YKS Tercihlerinde Adaylara Rehberlik Hizmeti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonu..
Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Makine Alanında Sanayicilere Kazanç Sağlıyor!
Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı, CNC freze ve tornada parça imalatıyla, h..
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU: “ZENGEZUR KORİDORU’NUN HAYATA GEÇMESİ PEKİN’DEN LONDRA’YA UZANAN DOĞU-BATI TİCARETİNİN ARTIŞINA OLUMLU KATKI SAĞLAYACAK…”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Zengezur Koridoru’nun Azerbaycan ile Nahçıvan’ı birleştireceğini ve Tür..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI